Shiira 2 bèta te downloaden

14 reacties

Onlangs berichtten we u over de aanstaande 2.0 versie van de browser Shiira. Toen nog slechts een voorproefje, vanaf nu voor iedereen als bèta te downloaden.

Download Shiira 2.0 bèta 1 en ontdek de ‘Shelf’, ‘Tab Exposé’ en tab thumbnails genaamd ‘PageDock’.

Reacties

14 reacties
 • Profielfoto
  Byron

  Shelf is gewoon een bookmark e.d. beheerder, niet zo speciaal.. Tab expose is wel een toffe feature, jammer dat het niet echt geintegreerd is met osx (erg lastig natuurlijk ook, wellicht dat het wel kan als je een engine maakt die tabs los van elkaar kan laten..) Pagedock is ook wel geinig, maar een feature die ik al in andere browsers heb gezien, en hier blijkt het niet zo goed te werken, hij laat bij mij bepaalde sites al niet goed zien.. Het neemt ook nogal wat ruimte in zo onderin het scherm, andere browsers laten dat vaak gewoon links of rechts zien, is ook logischer naar mijn idee.. Hoe dan ook, het is een beta natuurlijk en er zitten wel geinige features in maar het is het nog niet helemaal..

 • Profielfoto
  PietjePuk

  Ziet er veelbelovend uit. Ook er cleane interface, helemaal anders dan bij andere browsers. De vliegende vensters met bookmarks en history vind ik ook wel leuk. De tabbar onderaan vind ik ook wel leuk alleen zit ze onderaan wat ver vind ik. Ook zou ik graag een bookmarkimporter zien maar dat zit mss op de volledige versie. Met nog wat kleine veranderingen zou dit wel eens mn nieuwe browser kunnen worden.

 • Profielfoto
  Maced.2

  Beetje oud nieuws…..http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=1140295&highlight=shiira#1140295
  met dank aan..exposed

  ben er al het hele weekend mee aan het stoeien:)
  Maar moet zeggen erg leuke[ brouwser] ondanks dat er hier en daar nog wat mist.Maar wie weet heeft Steve nog een leuk nieuwtje voor ons in Petto

  Gr Maced

 • Profielfoto
  Geqxon

  Ik download pas een alternatieve browser zodra het samenwerkt met Quicksilver en Spotlight.

 • Profielfoto
  Arno

  Haha, eigenwijs is ook wijs:p

 • Profielfoto
  RobinB84

  Leuk dat er nog ontwikkelaars zijn die het proberen met nieuwe browsers. Na Safari en Firefox, valt deze browser bij mij persoonlijk het best in de smaak. Het is inderdaad nog niet zo ver gevorderd, dat je deze browser dagelijks gebruikt, maar de tijd zal leren wat dit product te bieden heeft. Het gaat de goede kant op!

 • Profielfoto
  iSjoerd

  This is awesome!

 • Profielfoto
  macsterdam

  het is uiteraard nog allemaal beta en er moet nog een hoop gebeuren, maar qua features en interface is deze update wel heel erg fraai . Eigenlijk is het een soort Safari Pro :D Ik kijk uit naar de finale versie.

 • Profielfoto
  iMacmarc

  Hij is bij mij al na 3 minuten vast gelopen :/

 • Profielfoto
  iRik

  Wauw, heel mooie browser! Ons voorproefje op de nieuwe Safari:)

 • Profielfoto
  6939j4

  Hij loopt wel af en toe vast (voordat ik een Mac kocht liet ik me overal wijsmaken dat Macs nooit vastlopen) , maar het ziet er enorm veelbelovend uit.

  Ik heb alleen TabExpose nog niet gevonden; waar of hoe zit dat?

 • Profielfoto
  macsterdam

  @hietahh: de Mac loopt ook niet vast, alleen het programma, en in dit geval een beta programma waarbij vooraf verteld wordt dat het vast kan lopen, juist omdat het een beta betreft!

 • Profielfoto
  hansenonline

  waarschijnlijk niet gekeken naar de specs, maar op mijn ibook met 10.3.9 werkt het voor geen meter. start niet eens op! dacht tijdens het installeren van 10.4 op externe schijf even met de ibook te testen.

 • Profielfoto
  lakie1982

  Hmm leuk alleen kan geen bookmarks adden