Lucas Raggers
Lucas Raggers Geruchten 28 augustus 2006

MacMinds.net: voor pro’s en prosumers

Na MacFreak, MacOSX.nl, MacNed en MacWereld komt er, naar het zich laat aanzien, een nieuw initiatief in Apple minnend Nederland. De nieuwe telg krijgt de naam ‘MacMinds’, met als ondertitel ‘great minds think different’. Drijvende krachten achter MacMinds zijn onder andere de MacOSX.nl-leden HSL, unSOUND, Jenneke, Apollo en Marloez.

Op de website zullen naast het forum artikelen te vinden zijn. MacMinds gaat zich voornamelijk richten op (semi-) professionele gebruikers, zo liet een woordvoerder aan MacWereld.nl weten.

De uitgelekte screenshots (op verzoek offline gehaald) laten een frisogende website zien met een forum gebaseerd op PunBB. Wanneer de website online gaat, is onbekend maar het streven is 15 september.

Reageer op artikel:
MacMinds.net: voor pro’s en prosumers
Sluiten