Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 25 augustus 2006

Laat je eigen programma bouwen

Heb jij goede ideeën voor programma’s maar ontbreekt het je aan developtalent? Grijp dan nu je kans en laat je droom uitkomen. Het project ‘My Dream App‘ is namelijk van start gegaan.

Wil jij meedoen aan de contest dan kun je een leuk en origineel concept van jouw ideale droomprogramma inzenden. Kun je niet programmeren? Geen probleem, een idee is al voldoende. Zolang je die OS “X”-factor maar hebt. Al meer dan 1700 ideeën zijn ingezonden dus de concurrentie is groot.


Mocht jij de winnaar worden, dan zal je droomprogramma werkelijkheid worden. Het ‘Development Team’, bestaande uit: Austin Sarner (AppZapper), Jason Harris, Martin Ott en John Casasanta zullen je daarbij een handje helpen. Het product zal zichzelf moeten verkopen. En daarnaast natuurlijk het ‘My Dream App Publishing Contract‘.

‘The Submission Round’ is reeds van start gegaan en eindigt op 1 September 2006. ‘The Elimination Round’ gaat van 16 September 2006 tot 23 October 2006 draaien. Op dit moment kunnen mensen stemmen op hun favoriet. Mocht je de kleine lettertjes nog eens willen lezen dan kun je het terugvinden op de website. Mee praten op het macosx.nl-forum kan ook in het My Dream App-topic.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Laat je eigen programma bouwen
Sluiten