Laat je eigen programma bouwen

10 reacties

Heb jij goede ideeën voor programma’s maar ontbreekt het je aan developtalent? Grijp dan nu je kans en laat je droom uitkomen. Het project ‘My Dream App‘ is namelijk van start gegaan.

Wil jij meedoen aan de contest dan kun je een leuk en origineel concept van jouw ideale droomprogramma inzenden. Kun je niet programmeren? Geen probleem, een idee is al voldoende. Zolang je die OS “X”-factor maar hebt. Al meer dan 1700 ideeën zijn ingezonden dus de concurrentie is groot.


Mocht jij de winnaar worden, dan zal je droomprogramma werkelijkheid worden. Het ‘Development Team’, bestaande uit: Austin Sarner (AppZapper), Jason Harris, Martin Ott en John Casasanta zullen je daarbij een handje helpen. Het product zal zichzelf moeten verkopen. En daarnaast natuurlijk het ‘My Dream App Publishing Contract‘.

‘The Submission Round’ is reeds van start gegaan en eindigt op 1 September 2006. ‘The Elimination Round’ gaat van 16 September 2006 tot 23 October 2006 draaien. Op dit moment kunnen mensen stemmen op hun favoriet. Mocht je de kleine lettertjes nog eens willen lezen dan kun je het terugvinden op de website. Mee praten op het macosx.nl-forum kan ook in het My Dream App-topic.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  Steff

  Ben je dan ook nog eigenaar van het product? Zodat de winst grotendeels naar jou gaat? Ach …. het is in ieder geval een geweldig idee! Er kunnen nog wel eens zeer handige programma’s of programma uitkomen!

  Ik hou het zeker in de gaten!! ;)

 • Profielfoto
  kaiser pro

  hele leuke actie

 • Profielfoto
  arneblk
 • Profielfoto
  Berend

  nu nog even wat vets bedenken:D

 • Profielfoto
  gjvo
 • Profielfoto
  RPGboy

  coowl!!
  weet nu ff geen dream appp,,, ja dat je hardware kon dwnloade,,, mar jah ;P
  iki verzin wel wat…

 • Profielfoto
  iAgree

  Pitch control plug in voor itunes , maar ja dat is natuurlijk een plug in en geen app dus dat aanmelden zal geen zin hebben, of een mogelijk heid om 2 itunes naast elkaar te draaien, een soort itunes met dj mogelijkheden dus eigenlijk, maar daar bestaan er al tig van ( alleen werken die lang zo lekker niet als itunes maar goed , zucht;-) ,.

 • Profielfoto
  ottovds

  plug-in’s, daar kan ik er duizenden van verzinnen

  en alleen al voor iTunes ook!

 • Profielfoto
  GIJay

  Moby zou gvd eens terug een goed nummer moeten maken, al 10 jaar niets ok meer van gehoord!!

  @ iAgree:

  Koop dan toch gewoon serato, neemt je instellingen van iTunes over en je kan ook intern ermee draaien.

 • Profielfoto
  freshface

  Heb er al eentje gesubmit.
  More to follow:)