Geen Jobs in Parijs

Door: Peach - 30 reacties

Er zal geen Keynote met Steve Jobs plaatsvinden in Parijs. Reed Expositions, de organisatie achter de expo in Parijs, heeft dat nieuws onlangs bevestigd. In september vindt er jaarlijks een Apple-beurs plaats in de Franse hoofdstad. Apple maakt dikwijls van die gelegenheid gebruik om nieuwe producten voor te stellen.

Op het internet gonst het momenteel van geruchten. Een veelgehoord gerucht is dat Steve Jobs gewoon te ziek is om naar Parijs te vliegen. Een PR-medewerker van Apple heeft dit echter ontkend en weet niet waar deze geruchten vandaan komen.

Reacties

30 reacties
 • Profielfoto
  Thoomas

  Jammer:( :p

 • Profielfoto
  Nikita

  Nouja, vorig jaar was d’r ook geen keynote en toen was Jobs in elk geval niet ziek. Maar geen keynote betekend nog niet dat er geen nieuwe producten komen :)

 • Profielfoto
  @iMen

  lopen jullie niet een beetje achter met dit nieuws? 2 dagen terug stond het al op MacWereld, en gister op MacNed…. ???

 • Profielfoto
  Peach

  vakantie enzo .. we werken wat rustiger:) je hebt wel gelijk iMen. ’t Mag wat vlotter.

 • Profielfoto
  zAo

  Geen nieuwe producten zou ik niet zeggen, kijk maar eens naar dit filmpje van Parijs 2004.

  http://www.youtube.com/watch?v=UL46PTX6Ps4

 • Profielfoto
  Esquare

  Dit stukje is niet alleen laat en van een mager gehalte, het is bovendien treurig dat daar weer die roddel van de vermeende ziekte van Jobs bijgesleept wordt. Wat gaan we doen als ie over een maand of zo gezond en wel in het nieuws komt? Het gerucht verspreiden dat ie dood is en dat zijn plaats is ingenomen door een dubbelganger? :angry:

  De bron van dit ‘nieuws’ zegt trouwens (ten onrechte) alleen dat Steve Jobs geen Keynote zal houden. Dat laat de mogelijkheid open dat er wel een Keynote door iemand anders gegeven wordt (wat niet zo is: http://www.macworld.co.uk/news/index.cfm?page=2 ).

 • Profielfoto
  minijob

  D’as jammer

 • Profielfoto
  Benji07

  @zAo, ja toen was er dus wel een keynote..

 • Profielfoto
  japser909

  Hij is wel ziek :angry: maar kwakkeld door zoals ehh die dikke van M$ da in zijn kop heb. ;)

 • Profielfoto
  zAo

  @Benji07, dus. Thanks.

  Zou de nieuwe iMac (Conroe/Meron) dan op een dinsdag op het net gegooit worden?

 • Profielfoto
  janvanes

  De keynotes worden altijd MAANDEN van tevoren bekend gemaakt, en er is (sinds de Apple Expo 2006-site werd geopend, ergens in maart geloof ik) gewoon nooit sprake geweest van een Keynote dit jaar op de expo – door Jobs of iemand anders. Daar is toch niks onduidelijks aan?

  Vorig jaar was de keynote aangekondigd, maar werd ie op het laatste moment afgeblazen – ongetwijfeld een hele dure grap voor Apple, want de zaal (Palais des Congrès) was afgehuurd, de gasten uitgenodigd en waarschijnlijk bussen, bewaking, e.d. ook. Wat de reden van die afgelasting was moeten we nog steeds naar raden…

  Natuurlijk, het is nog steeds mogelijk (maar HOOGST onwaarschijnlijk) dat Apple een keynote uit z’n hoge hoed trekt. Maar in het Palais des Congrès zal ’t dan toch wel niet zijn – daar zijn dan andere evenementen gepland.

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  Ik kan nog wel wat tijd vrij maken als het moet, jongens.

 • Profielfoto
  digideon

  Normaal gesproken ben ik geen letterfucker maar om nou op de voorpagina zo te keer te gaan lijkt me niet echt representatief “Apple heeft dit echter ontkent”…..

 • Profielfoto
  Peach

  Geachte eindredacteur. Indien u nogmaals in mijn tekst gaat snoeien, gelieve er dan GEEN dt-fouten in te zetten.

 • Profielfoto
  Pandikokku

  “Op het internet gonst het momenteel van geruchten. Een veelgehoord gerucht is dat Steve Jobs gewoon te ziek is om naar Parijs te vliegen”

  Dat heb ik werkelijk waar nog NERGENS gelezen.

 • Profielfoto
  fredmatrack

  Ik heb opgevangen dat de Apple Expo gewoonweg niet meer door Apple international wordt ondersteund. Het zou nu op ‘gelijke hoogte staan’ met de Apple expo in Nederland wat een lokaal initiatief is.

 • Profielfoto
  janvanes

  Ik vraag me af waar je dat hebt ‘opgevangen’. De Apple Expo wordt, zoals voorheen, in opdracht van Apple Europe georganiseerd door Reed Exhibitions. “Apple Expo” is ook een gedeponeerd merk van Apple. De beurs is gratis toegankelijk, zou dat zonder vĂ©Ă©l financiĂ«le inbreng van Apple mogelijk zijn? Vorig jaar 220 exposanten, dit jaar 250 – klinkt dat alsof de stands veel duurder zijn geworden?

  De (veel kleinere) MacExpo’s worden door de XPO group georganiseerd, en ik kan in hun brochure en op hun site niet eens terugvinden of Apple bijvoorbeeld op de MacExpo London aanwezig zal zijn. Op de plattegrond staan ze niet ingetekend, al vermoed ik dat de 12×12 m stand in ’t midden (“reserved”) wel voor Apple bedoeld zal zijn. Maar dan nog: vergelijk die 12×12 m eens met de enorme stand van Apple in Parijs…

  Het is wel zo dat Apple in de loop der jaren iets minder rigide is geworden: aanvankelijk wilde Apple gewoon niet op die MacExpo’s staan, de laatste jaren zijn ze soms toch met een kleine stand aanwezig. Ze begrijpen ondertussen toch wel dat maar een vrij klein deel van hun Duitse en Engelse klanten afreist naar Parijs. Driekwart (nou ja, 73%) van de bezoekers van de Apple Expo Parijs komt uit… Parijs!

 • Profielfoto
  Pandikokku

  @peach: dat zijn allemaal verhalen over dat Steve er ziek uitzag op de WWDC keynote. Nergens wordt gezegd dat Steve te ziek is om naar Parijs te vliegen of een ander verband met de Apple Expo in Parijs.

 • Profielfoto
  willemP

  was het niet zo dat klagen en zeuren over “geruchten” geruchten alleen maar in stand houden? :sealed:

 • Profielfoto
  rvanheukelum

  Misschien was hij niet ziek op het WWDC … maar dan volgt hij een dieet die ik ook wel zou willen volgen.

 • Profielfoto
  Mattnh

  Zijn we er nu eens klaar mee?
  Naast CEO van een kek bedrijf is de man vooral mens, vader en hebben we niets te maken met zijn privé leven.
  Zeker als hij alsnog ernstig ziek blijkt te zijn.
  Stapje terug lijkt me wel op zijn plek.

 • Profielfoto
  ragoooon

  Apple heeft de pers uitgenodigd op 25 september voor een presentatie op Photokina, misschien dat er dan iets nieuws wordt aangekondigd.

 • Profielfoto
  1984

  Aanvankelijk zou Jobs aanwezig zijn, maar door de Franse kritiek op iTunes zegt de Apple-topman er van af te zien. ???
  http://www.pcmweb.nl/artikel.jsp?id=1675139

 • Profielfoto
  Esquare

  @R_van_Heukelum: heel simpel, wordt veganist en drink alleen nog bronwater.

 • Profielfoto
  janvanes

  @1984: Het artikel op PCMweb is (volgens PCMweb) gebaseerd op een artikel van website The Inquirer. En het artikel in The Inquirer noemt als bron alleen een artikel van de MacWorld-site van 5 september 2005.

  Ja, je leest het goed: 5 september 2005. Toen had Apple inderdaad een keynote aangekondigd, en was juist bekendgemaakt dat de keynote was afgelast.

  Dit jaar is er gewoon NOOIT sprake geweest van een keynote, en is die keynote dus ook nooit afgelast. Ik kan me ook niet herinneren dat ooit gezegd zou zijn dat Steve Jobs dit jaar op de Expo zou zijn (zoals in 2005).

  Kortom: wees een beetje kritisch op wie/wat je gelooft. Al die Macsites schrijven vaak maar van elkaar over.

 • Profielfoto
  1984

  De Apple Expo had vorig jaar ook al geen openingstoespraak. De bijeenkomst had in plaats daarvan een vraag&antwoord-sessie met topmensen van de Macintosh-fabrikant. Dat lag deels aan Jobs gezondheid; de topman is behandeld voor kanker. De Apple-grondlegger is nu echter gezond, maar er is wrijving tussen zijn bedrijf en Frankrijk. Dat land wil de iPod-producent verplichten het drm (digital rights management) van zijn iTunes Music Store open te stellen voor andere muziekspelers dan de eigen iPod. ?
  http://www.computable.nl/nieuws.htm?id=1675479

 • Profielfoto
  Peach

  Ooit al eens Steven van den Eynde proberen te contacteren? Vrijwel onmogelijk, zelfs voor officiele media (geloof me, heb bij Netwerk vakantiejob gedaan). Ik bedoel maar: natuurlijk nemen Mac-sites van elkaar over. Op MacOSX ben je nooit goed bezig: of te weinig nieuws, of te oud, of te clichĂ© of niet Mac genoeg of tĂ© Mac of al gepubliceerd op andere sites of ‘Nergens anders te vinden, hmm, verdacht’

  … dat went wel:)

 • Profielfoto
  wolfje

  Wat een geouwehoer. Waarom niet aandacht voor het echt interessante nieuws dat Apple (samen met Sony?) OpenGL enorm aan het versnellen is.:D

 • Profielfoto
  japser909

  doen we allemaal schijnheilig ? oja nix mieuws met apple altijd navolgen van de trend: mp3 spelert: wij maken hem breezah bestendig, ehhhh.. wat next we zetten er een intel in… ehhhh wat next… ehh we verzinnen wel wa en we bashen gates omdat ie het beste office pakket maakt ???