Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 1 juli 2006

WriteRoom, jij en je tekst

Nee, het is geen Osborne emulator. Het is ook geen DOS. Het is een simpele tekstverwerker. Natuurlijk, TextEdit wordt standaard meegeleverd met Mac OS X en er zijn tientallen gratis testverwerkers leverbaar, maar WriteRoom biedt meer.

Beter gezegd, WriteRoom biedt minder. Want WriteRoom is een tekstverwerker zonder afleiding. Geen features, geen fratsen; slechts schrijven in twee kleuren. Zelfs de cursor is zwart-groen gekleurd. Kortom, kun jij tegen de leegte? Dan is WriteRoom voor jou gemaakt.

Het programma bevindt zich in de bètafase. De makers van WriteRoom roepen gebruikers op hun wensen voor WriteRoom op te geven zodat ze geïmplementeerd kunnen worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WriteRoom, jij en je tekst
Sluiten