Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 10 juli 2006

MacWereld.nl opent forum

De website MacWereld.nl heeft een forum geopend. Er kan gediscussieerd worden in forums die onderverdeeld zijn in ‘hardware’, ‘software’, ‘Mac OS X’, ‘creatief’ en ‘overig’.

Het forum verschilt van andere forums door het gebruik van zogenaamde ‘modpoints’. Met deze ‘modpoints’ kunnen gebruikers de waarde van berichten zelf beoordelen. Daarnaast kent het populaire forumonderdeel ‘de ballenbak’ een maximum aantal discussies van 100. Zodra discussie 101 wordt gestart zal de minst populaire discussie automatisch verwijderd worden. ‘De ballenbak’ kent ook nog de regel dat iedere discussie niet meer dan 100 reacties kan hebben. Wordt er meer gereageerd, dan zullen de oudste reacties automatisch gewist worden.

Het forum van MacWereld is na MacOSX.nl, MacFreak en MacNed het vierde Nederlandstalige Mac forum.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MacWereld.nl opent forum
Sluiten