Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 9 juni 2006

WK auf deines iPoddes

Wist jij dat Marco Abreu verdediger is van het voetbalteam van Angola? Of dat Leonidas topscorer was van het WK in 1938 in Frankrijk?

Nee? Zet dan de voetbalencyclopedie van coolgorilla op je iPod. Je krijgt dan alle nuttige informatie over het WK: het speelschema, overzicht van de teams en de spelers, de geschiedenis van vorige WK’s, stadiongegevens, etc. Een aanrader voor iedere voetbalfan.

Mocht je nu naar het WK in Duitsland gaan en ben je bang dat je niet goed uit je woorden komt, dan heeft coolgorilla ook nog een language pack voor je iPod met meer de 750 geluidsfragmentjes met Duitse phrases.

De voetbalencyclopedie en het language pack zijn gratis. De encyclopedie werkt met de volgende iPods: video iPod, iPod nano, iPod mini.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WK auf deines iPoddes
Sluiten