XyonN
XyonN Nieuws 14 juni 2006
Leestijd: 1 minuut

Witte MacBook vertoont rare vlekken

Op het Apple Support Forum is een discussie opgedoken over het spontaan verkleuren van sommige delen bij de witte MacBook. De verkleuring ziet er uit alsof je je MacBook langdurig hebt gebruikt tijdens het nuttigen van een sigaret. Het oogt wat oranje (leuk, zo tijdens het WK) en heeft het meest weg van rokers’ “teer vingers”. Het is voorlopig nog een compleet mysterie wat de oorzaak is van deze verschijning. Hetgeen dat het hardst geroepen wordt, her en der, is dat de MacBook misschien te warm zou worden waardoor het plastic zou verkleuren. Echter, dit blijkt niet het geval te zijn. Apple zegt voorlopig nog geen actie te ondernemen.

Hieronder een foto van het “fenomeen” geplukt van Flickr.

De MacBook (pro) serie schijnt de laatste tijd geteisterd te worden door “kinderziekten” of “productiefouten”. Als eerste dook de “CPU whine” op. Daarna de gesmolten MagSafe Power Connector gevolgd door het luchtblokkerende folie’tje dat voor hoge temperaturen zou zorgen. Het werd, ook door mij, meteen bestempeld als “kinderziekte van de MacBooks”. Maar als je goed kijkt, dan zijn de bovengenoemde problemen maar zeldzaamheden, die vrij rap de pers bereiken voordat er goed geïnformeerd wordt door de gebruikers. Het overgrote deel van de MacBook (pro) gebruikers is tevreden met zijn speeltje en zo moet het ook blijven.

Uiteraard houden we je op de hoogte.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.