darh
darh Nieuws 20 juni 2006

“Made in iTunes”

Apple heeft onder andere in de Nederlandse iTunes Music Store (iTMS) een nieuwe sectie toegevoegd genaamd “Made in iTunes”. Op de hoofdpagina van de Store staat rechts onderin het nieuwe kopje. Er staat echter nog niets in, dus de vraag blijft nog even wat de nieuwe sectie gaat inhouden.

Volgens Macrumors.com hebben 11 van de 21 stores de aanpassing erin staan, waaronder dus Nederland. Opvallend is dat de categorie in de Amerikaanse iTMS nog ontbreekt. We houden jullie op de hoogte!

Discussier ook Hier op ons forum

Update: Apple heeft inmiddels het element uit alle store’s weggehaald, zonder enige reden waarom het er gestaan heeft. Sommigen gebruikers denken dat het een nieuwe feature is die pas bij iTunes 6.0.5 hoort. Er is namelijk een hint dat die versie er aan zit te komen. Op het gedeelte van de site van Apple (USA) waar wordt uitgelegd wat de Nike+iPod samenwerking inhoudt, staat als voorwaarde om de diensten te kunnen gebruiken dat iTunes 6.0.5 nodig is (de huidige versie is 6.0.4). Op dit moment blijft het slechts gissen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
“Made in iTunes”
Sluiten