XyonN
XyonN Nieuws 14 juni 2006
Leestijd: 1 minuut

Apple breidt “Get a Mac” campagne uit

Op de Apple USA site zijn de nieuwe spotjes te zien van de “Get a Mac” campagne. Wederom haalt Apple op een humoristische manier uit naar de PC/Windows sector door de nadruk te leggen op de voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld Microsoft© Windows© Xp© op een reguliere PC. Zo wordt er duidelijk gemaakt dat je op een Mac tegenwoordig ook Windows© kan draaien door middel van Boot Camp, dus zou de Mac het enige apparaat moeten zijn dat je nog nodig hebt voor je digitale bezigheden. En dat je je Mac direct “out of the box” kan gebruiken.

Een hoop Mac-gebruikers vinden het nagenoeg jammer dat Apple zijn campagnes niet uitbreidt naar Nederland. Volgens Apple Nederland is dat omdat de gebruikers van Apple zélf de promoters zijn, een verschijnsel dat hier op ons forum maar al te duidelijk zichtbaar is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.