XyonN
XyonN Nieuws 3 mei 2006
Leestijd: 1 minuut

Mac Support krijgt een tweeling! (deel 1)

Het was vandaag een mooie dag voor het management en personeel van Mac Support en Apple Benelux. Een heuse tweeling opening! Apple Centre Payglop Alkmaar en Apple Centre Grote Markt te Haarlem zijn vanaf morgen officieel open voor de consument en dat werd vandaag gevierd met een feestelijke receptie. Uiteraard was Neerlands grootste Mac community ook uitgenodigd op de receptie te Haarlem…


Een betere plek kan Mac Support zich niet wensen, zo op de Grote Markt in Haarlem. Makkelijk te vinden in het winkelhart en tussen twee andere trekpleisters, namelijk de MacDonalds en de Brinkman Passage/bioscoop. Een uitnodigende iMac en iPod’s lokken je naar binnen vanaf het terras. Bij binnenkomst ademt de winkel vollop Mac. De witte toonbanken, de zwarte schappen met de accessoires en de mooie ronde display’s met daarop de iBooks, Macbook Pro’s en iPod’s. Als je even doorloopt naar achter kom je in het audio gedeelte en tevens tweede in- en uitgang van de winkel. Voor de rest vind je er alles wat je van een Apple Centre mag verwachten. iPod gear, Mac’s software, Mac en iPod accessiores, kortom, alles!
Na een mooie doch lange speech van Apple Benelux directeur Ton van Garden werd het Apple Centre officiëel voor geopend verklaard. Vanaf morgen kan je er je eigen oordeel over vellen.


Zie ook het artikel Mac Support krijgt een tweeling! (deel 2) over het nieuwe Apple Centre Payglop in Alkmaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mac Support krijgt een tweeling! (deel 1)
Sluiten