XyonN
XyonN Geruchten 6 mei 2006
Leestijd: 0 minuten

Komt de MacBook komende week?

Volgens AppleInsider en Think Secret heeft Apple de productie op laten voeren van de door Asus geproduceerde MacBook. De MacBook wordt de Intel vervanger voor de iBook G4. Apple is al weken bezig met de voorbereiding van de productie en verscheping van de MacBook en wacht het startsignaal af van zijn marketing afdeling. Zowel AppleInsider als Think Secret verwachten dat Apple de MacBook a.s. dinsdag onthult tijdens een persconferentie.

Tevens zijn alle MacBook Pro 17″ versies tegengehouden voor distributie, aangezien Apple’s kwaliteitscontrole niet tevreden is over het product. De MacBook Pro 17″ is hoogstwaarschijnlijk vertraagd hierdoor. We wachten het af.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Komt de MacBook komende week?
Sluiten