ifeelfine
ifeelfine Nieuws 2 mei 2006

Apple: Get a Mac

Apple maakt sinds kort gebruik van een nieuwe campagne om nog meer mensen te laten switchen. De campagne heet ‘Get a Mac‘ en staat op de Amerikaanse voorpagina. In de campagne wordt telkens op een bepaald punt de vergelijking gemaakt tussen een PC en een Mac, met soms hilarische gevolgen.

Naast een stuk op de voorpagina heeft Apple ook een nieuw gedeelte van haar site aan Get a Mac gewijd. Op deze page kun je lezen wat de voordelen van een Mac zijn en worden vooroordelen over Macs ontkracht (of juist bevestigd). Zo lezen we bijvoorbeeld dat als je iTunes kent, je de Mac kent.

Of de campagne ook in Europa zal gaan lopen, is nog onbekend, maar waarschijnlijk is het niet. Op de internationale Apple site heeft ‘Get a Mac’ inmiddels het ‘Switch’-gedeelte van de site vervangen, maar op de verschillende Europese Apple sites staat het ‘Switch’ gedeelte nog prominent in de navigatiebalk.

Reageer op artikel:
Apple: Get a Mac
Sluiten