XyonN
XyonN Nieuws 5 mei 2006
Leestijd: 1 minuut

Aperture blijft bestaan

Apple weet ons op subtiele wijze duidelijk te maken dat het eerdere bericht over het opbreken van het Aperture-team niet wil zeggen dat Aperture ophoudt te bestaan. Think Secret meldde dat en daardoor is er een explosieve geruchtestroom ontstaan dat Apple misschien met Aperture zou stoppen omdat het ontwikkelteam er, op zijn zachtst gezegd, een potje van maakte. Zo erg zelfs dat Aperture nu door de mensen van Shake en Motion wordt ontwikkeld. Kennelijk hebben die mensen hard gewerkt, want nog geen 2 weken later is er al een update uit. Apple’s opmerking:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Aperture blijft bestaan
Sluiten