Uitnodiging MacOSX.nl lounge op MacExpo

Door: Adriaan Mol - 17 reacties

Tijdens de MacExpo in de Amsterdam RAI, heeft MacOSX.nl weer haar eigen lounge.

MacOSX.nl nodigt al haar leden uit om op donderdag 27 april, tijdens het iPod- en Podcast event, onder het genot van een drankje te vieren dat op 30 april as. MacOSX.nl vier jaar bestaat.

Natuurlijk is iedereen alle dagen welkom, maar alleen op de donderdag tijdens de avondopenstelling van de MacExpo is er vanaf 18.00 uur voor MacOSX.nl-leden de gelegenheid om, voor een gereduceerde prijs van €10,00 naar de MacExpo en de iPod party te komen, normaal kost een een entreekaart voor avondopenstelling van de MacExpo en de iPod party €12,50 in de voorverkoop en €17,50 aan de deur.

Datum: donderdag 27 april 2006 vanaf 18.00 uur
Locatie: Centrale entreehal Amsterdam RAI

Lees verder voor meer informatie!

Schrijf je in op de iDJ gastenlijst en vermeld in het opmerking-venster duidelijk je MacOSX.nl-gebruikersnaam.

Je ontvangt een persoonlijke code die je vanaf 18.00 uur toegang geeft tot de MacExpo en iPod party, je betaald dan €10,00 bij de entree van de MacExpo.

Als je de MacExpo en het Podcast event overdag wil bezoeken kan je je registreren via deze pagina. Entree tot de party is hierbij NIET inbegrepen.

Tot 27 april en vergeet je iPod niet.

Reacties

17 reacties
 • Profielfoto
  Freek.

  Leuk! :)
  Helaas kan ik niet… :(

 • Profielfoto
  H@roldBeer

  Goed idee
  Maar ik kan niet. Ik ben dan in Sri Lanka.

 • Profielfoto
  remcodb2

  Ik ga al overdag, maar wel leuk!

 • Profielfoto
  ifeelfine

  Dan ben ik gezellig op mijn mama’s verjaardag taart aan het eten:)

 • Profielfoto
  Mr.Mark

  ik wil wel gaan, maar k dan heb k wel n bezemkast nodig om in te overnachten in Amsterdam:P

 • Profielfoto
  Peach

  “je betaald” -> “je betaalt” ;)

 • Profielfoto
  minijob

  Ik heb de toegangskaarten al… gratis op uitnodiging, maar kom je dan ook in die “lounge”?;)

 • Profielfoto
  iDJ

  @ minijob: tot 20.00 uur kan iedereen in de lounge ;)

 • Profielfoto
  lukas.geurts

  leuk. Ik kom ook.

 • Profielfoto
  Zander

  Is die macexpo verder nog interessant? Als het op de klokhuisdagen lijkt….

 • Profielfoto
  iDJ

  @ corderooy: echt niet ;)

 • Profielfoto
  Hugo

  Ik vond hem vorig jaar zeer matig :sealed:

 • Profielfoto
  iDJ

  Vorig jaar april heeft u al een klein voorproefje kunnen zien van MacExpo tijdens TINE 2005. Dit jaar pakt Amsterdam RAI het grootser aan. Het belooft een spectaculair event te worden met meer dan 50 exposanten, waaronder Adobe, Quark, Wacom, de Apple product showcase ingevuld door Stonehouse en nog vele andere. Tevens kunt u naar de iPod party, het Architecten seminar, het eerste nationale crossmediacongres ‘MediaCity’ en nog veel meer. Kortom, een event dat u niet mag missen.

  Actuele MacExpo Seminars
  Dagelijks treft u vele interessante en gratis seminars aan, georganiseerd door Apple, Adobe en College of Multimedia. Over Aperture, DVD Studio Pro, Mac OS X Server, Gitaristen en de Mac, Podcasting 101 en diverse sessies over Final Cut Pro.

  Officiële opening MacExpo
  Aan de hand van de stelling ‘The impact of multimedia on…’ geven internationale topsprekers van Apple, Adobe, Cisco Systems, HP en PriceWaterhouseCoopers hun visie op de ontwikkelingen rond de vier deelgebieden software, networking, digital lifestyle en media. Oren Ziv, Director Software Product Marketing Apple Computer Europe gaat in op softwareontwikkeling, waarbij multimedia een belangrijke plaats inneemt.

 • Profielfoto
  iAgree

  Vorig jaar was het niet veel, maar er werd dan ook gezged dat ze het dit jaar veel groter zouden aanpakken zal mij benieuwen, ik heb me in ieder geval in geschreven want naast de lounge wil ik toch ook wel weer naar die melige iPodparty, was vorig jaar ook wel lache.

 • Profielfoto
  DutchMac

  die iPodparty was zeker lol, vooral toen de TINE 2 vaten bier weggaf.(vanwege een zoveel jarig bestaan dacht ik) Was in ieder geval pas om een uur of 4 s’morgen thuis……………. Was een goede avond!!

 • Profielfoto
  iAgree

  Allen waren die zogenaamde 2 vaten bier wel binnen 15 minuten leeg, ik vermoed dat het hlave vaatjes waren of misschien wel beer tender vaatjes ;-), maar ik heb ook een leuke avond gehad.

 • Profielfoto
  Nisei

  Is er woensdag ook iemand?