Sachin
Sachin Nieuws 9 april 2006

NeoOffice 1.2.2

Er is een nieuwe versie van NeoOffice beschikbaar. Met deze update worden vele bugs opgelost die door de gebruikers ontdekt zijn. De huidige versie van NeoOffice is gebaseerd op OpenOffice 1.1.5 waardoor er ondersteuning geboden wordt aan Open Document bestanden.

De office suite wordt standaard geleverd in 12 verschillende talen waaronder het Nederlands. Dankzij 28 apart te downloaden taalmodules is NeoOffice beschikbaar in 40 talen. De PowerPC versie van NeoOffice 1.2.2 (124MB) kan je hier downloaden. Er is ook een snelle BitTorrent link.

Door de gelimiteerde tijd en financiële middelen werkt NeoOffice nog niet op Apple’s nieuwe computers met Intel processor. Men hoopt een Alpha versie klaar te hebben in de zomer van 2006. Wie interesse heeft om dit project te steunen kan hier terecht.

Op dit ogenblik zijn de minimum eisen voor NeoOffice 1.2.2:
– Mac OS X 10.3 of nieuwer
– 384 MB werkgeheugen
– 400 MB vrij schijfruimte

Reageer op artikel:
NeoOffice 1.2.2
Sluiten