DeX
DeX Nieuws 20 april 2006

Komt de MacBook Pro 17-inch dan toch?

Dit artikel is geschreven en ingestuurd door Napsju

De MacBook Pro 17-inch lijkt er nu dan toch aan te komen, zo schrijft ThinkSecret. Het topmodel van de MacBook Pro zal waarschijnlijk volgende week al geïntroduceerd worden tijdens de National Association of Broadcasters (zie ook vorige artikel). Apple heeft bekend gemaakt dat er een nieuw product zou komen tijdens dit event.

Deze nieuwe MacBook Pro zou een helderder beelscherm dan de huidige PowerBook G4 bevatten en met de zelfde specificaties als de snelste, ‘built-to-order’ 15,4 inch model MBP geleverd worden. Mogelijk zelfs met de nog te introduceren Intel Core Duo op 2,33GHz.

Wat de prijs van deze MacBook Pro zal worden is nog onbekend. Ook kan er nog niks gezegd worden over een mogelijk 12-inch model.

Reageer op artikel:
Komt de MacBook Pro 17-inch dan toch?
Sluiten