Maarten ter Horst
Maarten ter Horst OMT 28 april 2006

Eén miljoen posts in ons forum

Vanochtend om 9:51 is het miljoenste bericht geplaatst in onze forums. Het is geschreven door de nieuwe gebruiker Sawtooth in het hardware forum en gaat over het scherm van de iMac. In totaal zijn er nu 17930 geregistreerde gebruikers. Al sinds 2002 worden er in de forums van MacOSX.nl veel vragen gesteld en beantwoord over software, hardware en problemen met Macs en iPods en wordt er gediscussieerd over de laatste Apple-producten en -geruchten. Daarnaast is ook onze lounge goed voor 35% van het totale aantal berichten.

MacOSX.nl is als grootste Nederlandse Mac-community in vier jaar tijd even groot geworden als het bekende Engelstalige MacRumors.com was toen het vier jaar bestond (in 2004). Tegenwoordig registreren er zich op MacOSX.nl gemiddeld 28 nieuwe leden per dag en er worden dagelijks 1500 berichten geplaatst.

De statistieken onderaan de forum index van vanochtend
Reageer op artikel:
Eén miljoen posts in ons forum
Sluiten