Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 9 april 2006
Leestijd: 1 minuut

Apple Centre Lijnbaan

Van de grote steden liep Rotterdam altijd een beetje achter als het gaat om Apple winkels. Het eerste Apple Centre kwam pas in september 2003 aan het Stationsplein. Maar helaas, het wordt nu opgeslokt door een enorme bouwput. Uitwijken naar DeNieuweMacWinkel in Capelle a/d IJssel is geen optie, want die is failliet.

Daarom komt het bijzonder gelegen dat er sinds een week een tweede Apple Centre is in Rotterdam. X-Alt uit Zoetermeer heeft op de Lijnbaan een mooie winkel geopend in het hart van het centrum. Genaamd: Apple Centre Lijnbaan.

De indeling is zoals we kennen van een Apple Centre. Zwarte gevel, grote witte tafels, zwarte kasten, personeel in zwart. Op de eerste verdieping een kleine Pro sectie en op de tweede verdieping een heus theatertje waar in de toekomst demo’s en presentaties gegeven kunnen worden.

Ter gelegenheid van haar opening heeft Apple Centre Lijnbaan een aanbieding. Wie een iPod nano koopt, krijgt er gratis een Apple iPod armband bij. Let wel, deze aanbieding geldt alleen op zondag 9 april. De dag waarop de marathon van Rotterdam plaatsvindt. Hoe toepasselijk.

Foto’s: Apple Centre Lijnbaan
Video’s: Lijnbaan / interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple Centre Lijnbaan
Sluiten