Maarten ter Horst
Maarten ter Horst Nieuws 27 maart 2006

Nieuwe Apple Centres: R’dam, Hilversum, Amersfoort

Op zaterdag 1 april zullen er in Nederland maar liefst twee nieuwe Apple speciaalzaken (Apple Centres) geopend worden: MacHouse opent een filiaal in Hilversum en A Mac een filiaal in Amersfoort. Op 31 maart opent X-Alt Systems een Apple Centre aan de Lijnbaan in Rotterdam. De openingen van de nieuwe winkels gaan gepaard met veel aanbiedingen.

Apple Centre MacHouse opent zaterdag 1 april zijn vierde vestiging in de Kerkstaat 2 in Hilversum. De andere vestigingen staan in Amsterdam, Rotterdam en Woerden. De winkel heeft een oppervlakte van 300 vierkante meter en er is een eigen reparatie-afdeling. Op de openingsdag heeft de vestiging in Hilversum een aantal aanbiedingen, zoals een actie van Microsoft Office 2004, met kortingen tot 100 euro en een gratis geheugen update van 512 Mb ter waarde van 75 euro bij aanschaf van een iMac.

Ook het Apple Centre A Mac in Amersfoort opent op 1 april zijn deuren. Alle Apple producten staan werkend opgesteld en kunnen worden uitgeprobeerd. Er worden ook regelmatig productpresentaties verzorgd en er is een officiële Apple-reparatieservice. Een week lang (van 1 tot en met 8 april) zal het Apple Centre in het teken staan van de opening met speciale openingsaanbiedingen. Iedere dag wordt er onder de kopers van een Mac een iPod nano verloot. Het adres van de winkel is Langestraat 121.

Op de Lijnbaan in Rotterdam staan ook alle Apple-producten klaar om uit te proberen, samen met honderden iPod-accesoires. Ook professionele gebruikers kunnen hier terecht voor een uitgebreide demo van een Xserve of een Quad G5, of voor reparaties van bestaande apparatuur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe Apple Centres: R’dam, Hilversum, Amersfoort
Sluiten