Maarten ter Horst
Maarten ter Horst Nieuws 29 maart 2006

iPod Software 1.1.1 update: volumebegrenzing

Zojuist heeft Apple een update vrijgegeven van de besturingssoftware voor de vijfde generatie iPod (iPod met Video) en iPod nano. De belangrijkste nieuwe functie is een instelbare volumebegrenzing. Hiermee reageert Apple op recente kritiek over mogelijke gehoorschade doordat de iPod te hard zou kunnen. De volumebegrenzing kan ook met een code vergendeld worden, zodat ouders controle kunnen krijgen over het maximale volume van de iPod van hun kind. Ook zijn er enkele bugs opgelost. De update verschijnt in de automatische Software Update in Mac OS X maar je kunt hem ook handmatig downloaden.

Apple geeft de volgende informatie over de update:

Reageer op artikel:
iPod Software 1.1.1 update: volumebegrenzing
Sluiten