Maarten ter Horst
Maarten ter Horst Nieuws 20 maart 2006
Leestijd: 0 minuten

De begrafenis van Mac OS 9

De keynotes van Apple CEO Steve Jobs onderscheiden zich op veel punten van de presentaties van alle andere high tech directeuren. Een van de mooiste voorbeelden daarvan is wel de begrafenis van Mac OS 9 in mei 2002. Deze werd, begeleid door orgelmuziek, gehouden om aan te geven dat Apple voorgoed afstand zou doen van zijn volledig zelf ontwikkelde besturingssysteem en over zou gaan op het op Unix gebaseerde OS X. Een filmpje van de begrafenis is te zien in een bericht op www.writersblocklive.com, de weblog van een voormalig werknemer bij Apple.

Bekijk het filmpje hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.