Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 9 maart 2006

BIJGEWERKT: OMT kwam naar je toe deze zaterdag!

Ze slurpten je bandbreedte al leeg, knaagden aan je datalimiet, lieten je iPod overstromen met Apple wetenswaardigheden, maar nu kwamen Lucas, Jan David en Koen van One More Thing zelfs naar je toe om je alles te vertellen over podcasting!

Kijk naar en abonneer je hier op de audio en videopodcast die live zijn gemaakt tijdens de demonstratie in een bomvolle winkel.

De makers van OMT, de podcast van macosx.nl, hebben zaterdag 11 maart van 12 tot 14 uur een gratis podcast seminar verzorgd bij Apple Centre Centraal Station in Amsterdam. Hierin is ingegaan op het fenomeen maar is ook praktisch getoond hoe makkelijk het is om zelf een podcast te maken met iLife ’06 van Apple. De volgende onderwerpen zijn behandeld.

  • Wat is een Podcast, wat is een Vodcast?
  • Waar komt het vandaan en waar gaat het naartoe?
  • Hoe maak je een Pod- en/of Vodcast, wat heb je ervoor nodig?
  • Hoe publiceer je een Pod- en/of Vodcast op internet?

Natuurlijk zal er ook gelegenheid zijn om al je vragen te stellen aan het MacOSX.nl podcast team.
Dus heb jij altijd al willen podcasten, maar weet je niet hoe? Weet je nog niet echt wat een podcast is? Of heb jij altijd al willen vragen wat Lucas het liefst op z’n boterham smeert? Helaas, nu kun je het niet meer vragen want het seminar van zaterdag in het Apple Centre CS is voorbij, maar wees gerust. Er volgen er zeker meer! Meer info over de seminars van Apple Centre CS vind je op deze site.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
BIJGEWERKT: OMT kwam naar je toe deze zaterdag!
Sluiten