darh
darh Nieuws 28 maart 2006

30″ Cinema Display update

Apple heeft zonder verdere mededeling zijn top model beeldscherm een update gegeven. Het 30″ scherm had eerst een helder heid van 270 cd/m2, dit is nu verhoogt naar 400 cd/m2. Ook de contrast ratio is verbeterd, namelijk van 400:1 naar 700:1. Deze update heeft ervoor gezorgd dat er een groter verschil is gekomen tussen de drie modelen Cinema Displays, de 30″ versie is nu een stuk beter ten opzichte van de 20″ en 23″ . De prijs van het scherm blijft ongewijzigd, 2.689,00 euro.

Apple heeft met zijn voormalige 30 inch monitor in een recente test van CNET gewonnen van zijn enige concurrent, de Dell UltraSharp 3007WFP. Opvallend is dat de helderheid en het contrast van de Cinema Display toen lager waren dan van de Dell, en er in de verbeterde versie precies mee overeenkomen. Dus nu zou de overwinning misschien nog duidelijker zijn.

Apple Cinema Displays info

Reageer op artikel:
30″ Cinema Display update
Sluiten