Lucas Raggers
Lucas Raggers Geruchten 9 februari 2006

Think Secret: ‘echte’ iPod video komt eraan

Apple heeft op dit moment een ‘echte’ iPod video in de maak. Deze iPod video zal een 3.5 inch scherm bevatten. Dit stelt Think Secret, een betrouwbaar geruchtenwebsite die bekend staat om haar betrouwbare berichten.

Het scherm van deze nieuwe iPod zal de volledige voorkant beslaan en het beroemde gepatenteerde click wheel zal plaats maken voor een click wheel in digitale vorm dankzij het touchscreen. Bronnen melden dat dit ‘touch wheel’ verschijnt en verdwijnt bij aanraking van het scherm.

Wanneer de iPod video het levenslicht zal zien, is onbekend. Sommigen suggereren dat het dertigjarig bestaan van Apple op 1 april een goede gelegenheid zou zijn. Al was het maar omdat Steve Jobs dit feit aan het einde van zijn keynote presentatie tijdens de MacWorld Expo noemenswaardig achtte.

Kortom, krijgt de iPod familie een nieuwe grote broer?

Patentaanvraag van Apple, mogelijkerwijs te relateren aan de ‘iPod video’.
Reageer op artikel:
Think Secret: ‘echte’ iPod video komt eraan
Sluiten