Adriaan Mol
Adriaan Mol Geruchten 1 februari 2006

Mobile Me van Apple?

Misschien is dit wel de slechtste slag ooit om een roddel de wereld in te brengen. Iemand heeft op zijn Flickr-account twee foto’s gezet van een Motorol-telefoon met hierin een “Mobile Me”-simkaart die van Apple zou zijn. Apple heeft 5 januari dit jaar de term ‘Mobile Me’ in de Verenigde Staten gedeponeerd. In de omschrijving staat dat de term gebruikt zal worden voor een breed scala producten, services en diensten, zoals muziek, games, video, e-mail, antivirussoftware, beveiligingsapplicaties, zoekmachines en zelfs helpdesks. Eerste verwachting is dat Apple deze term zal gebruiken voor de iPod. Net zoals het de term iLife op de computers gebruikt.

Iedereen hoopt natuurlijk eigenlijk op een mobieltje van Apple. Maar de foto die op Flickr staat, is meer dan ongeloofwaardig. Het is niks voor Apple om het logo zo groot te vertonen, naast het feit dat dit lettertype ook niet Apple ‘alike’ is. Daarnaast verwachten wij eerder een mobiele telefoon, dan een mobiele operator. Ik denk niet dat Apple daar zijn handen mee gaat vuil maken. Wat denk jij? Wat gaat Apple met Mobile Me doen?

Reageer op artikel:
Mobile Me van Apple?
Sluiten