Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 7 februari 2006

Apple lanceert iPod Nano 1GB

Zojuist heeft Apple een nieuwe iPod nano gelanceerd: een model met 1 GB aan opslag. Dit komt neer op ongeveer 250 nummers. Met een prijs van 159 euro is dit de meest betaalbare iPod met beeldscherm. Tegelijkertijd is de prijs van de iPod shuffle gedaald. Voor het 512 MB model betaal je nu 79 euro en voor de 1 GB versie moet 109 euro neergeteld worden.

Opvallend is dat de nieuwe iPod Nano direct leverbaar is vanuit de Nederlandse Apple Store.

Geruchten spraken al van een 1 GB Nano als opvolger van de iPod Shuffle. Het feit dat de Shuffle nog steeds leverbaar is geeft (waarschijnlijk) aan dat er nog voorraden opgemaakt moeten worden voor het product van de markt gehaald kan worden. Eerdere geruchten over een 6 of 8 GB Nano zijn vandaag niet waargemaakt.

Reageer op artikel:
Apple lanceert iPod Nano 1GB
Sluiten