Maarten ter Horst
Maarten ter Horst Nieuws 21 februari 2006

Apple Event gepland op 28 februari

Op dinsdag 28 februari zal er een special event van Apple plaatsvinden, waar “some fun new products” geïntroduceerd zullen worden. Verschillende websites, waaronder de vaak betrouwbare Apple-geruchtensite Think Secret, maakten vanmiddag bekend dat er uitnodigingen daarvoor verstuurd zijn naar speciale gasten. Het special event zal plaatsvinden in het conferentiecentrum van Apple in Cupertino.

De uitnodigingen zijn per e-mail verstuurd. Zoals hieronder te zien is, staat er een iCal-scheurkalender op die opengeslagen is op 28 februari. Het begint om 18:00 uur Nederlandse tijd.

Er is geen betrouwbare informatie over wat voor producten Apple uit zal brengen. Het is echter aannemelijk dat er nog meer Macs met processoren van Intel zullen komen. Ook zijn er geruchten over een Video-iPod met een nog groter scherm. Verwacht wordt dat eventuele echt grote vernieuwingen uitgesteld zullen worden tot 1 april, omdat dan de dertigste verjaardag van Apple is.

Reageer op artikel:
Apple Event gepland op 28 februari
Sluiten