Vreemd gerucht

Door: ifeelfine - 54 reacties

http://wiredblogs.tripod.com/cultofmac/index.blog?entry_id=1385976. Deze link staat overal op de Mac-rumorsites. Leander Kahney – de schrijver van onder andere Cult of Mac en Cult of iPod – schrijft in zijn blog dat hij contact heeft gehad met iemand van binnen Apple. Deze anonieme bron vertelde Kahney dat Apple dingen uit de keynote van afgelopen dinsdag heeft weggelaten. Met als reden dat er te weinig Intel Duo Cores konden worden geleverd.

In hoeverre zouden we dit verhaal moeten geloven? Kahney komt niet vaak met dit soort verhalen naar buiten. De verhalen op zijn blog gaan wel vaak over Apple, maar bevatten nooit geruchten of hoaxen. Hij linkt naar grappige Apple-related dingen, vertelt dingen over Steve Jobs, laat stukjes van Apple’s geschiedenis zien, maar dit is de eerste keer dat hij met gelekte informatie naar buiten treedt.

Wat zegt de lekkende Apple-insider nu precies tegen Kahney? “The keynote that Jobs gave was not the keynote he had planned. Some of the speech had been cut out. Key products were missing, (…) some very, very cool stuff.”

De insider zei ook tegen Kahney dat hij geen MacBook Pro zou kopen, als hij Kahney was. Omdat er veel leukere dingen op stapel staan bij Apple. Iets veel, veel mooier dan een vervanging van de 12″ en 17″ PowerBook G4.

Er gaan sinds deze blogpost veel geruchten over het internet. Geen enkele rumorsite wil natuurlijk iets bevestigen, bang als ze zijn dat ze het bij het verkeerde eind hebben, maar wie weet hebben ze het allang geraden. Want waar was het Mac mini media center? Dit gerucht, en het gerucht over plasmaschermen met een ingebouwde Mac mini, vormen samen natuurlijk een stuk hardware waar een andere fabrikant wellicht een moord voor zou doen. Een media center uit één stuk. Een scherm met ingebouwd media center dat draait op Intel’s nieuwe viiv-technologie. Drie vliegen in één klap: Mac mini media center, plasmaschermen met ingebouwde Mac mini én de Intel-processor in de Mac mini.

En aangezien dit apparaat natuurlijk een enorme hit zou worden, zou er in geval van leveringsproblemen een flink probleem ontstaan als Apple tegelijkertijd met een iMac met Intel Core Duo, een MacBook Pro met Intel Ă©n een Mac mini media center en scherm met Intel zou komen.

Waarschijnlijk komt Apple later dit jaar, wanneer de leveringsproblemen van Intel zijn opgelost, met andere hardware met Intelprocessors. Dat zouden we dus ook de eventuele Mac mini media centres kunnen verwachten.

Een heel andere weg is er natuurlijk ook. Toen Apple in 2001 geleden de TiBook (PowerBook G4 met 15.2″ widescreen) introduceerde als de vervanger van de PowerBooks G3, kwam er ook alleen een 15? versie uit. Deze TiBook bleef tot 2003 de enige in zijn soort; tot er januari 2003 een kleiner broertje en een grotere broer ge-introduceerd werden: de aluminium 12″ en 17″.

Iets dergelijks zou ook nu het geval kunnen zijn. De 15? MacBook Pro is immers ook de enige in de lijn. Misschien is Apple achter de schermen koortsachtig bezig met een nieuw ontwerp voor de MacBook Pro en zit het huidige ontwerp op een dood spoor. Aangezien veel mensen toch een Intelbased notebook verwachtten in 2006, is het huidige ontwerp aangehouden en wordt er achter de schermen keihard gewerkt aan het nieuwe design.

Het enige wat er dan knelt is de opmerking dat de leveringsproblemen voor oponthoud zorgden. Dat zou namelijk betekenen dat het ontwerp al klaar is en dat er simpelweg niet genoeg processoren zijn om in de nieuwe modellen te stoppen. Waarom zou men er dan voor kiezen om nog processoren in het ‘oude’ model te stoppen, in plaats van meteen door te gaan met de nieuwe lijn?

En wat te denken van Steve die 1 april 1976 ineens zo belangrijk vindt? Waarom komt er ineens iets persoonlijks voorbij in een keynote? Dat geeft te denken. Tien jaar geleden kwam de Twentieth Anniversary Mac uit op Apple’s verjaardag. Zou er dit jaar ook iets speciaals komen? Misschien komt dat media center op 1 april, of er komt iets heel speciaals. En waarom zei Steve Jobs aan het eind van de keynote “See you soon!”

Wat Apple dit jaar van plan is? Ik weet het niet zeker. Niemand weet het zeker, behalve natuurlijk degenen die er in het diepste geheim aan werken, die wijselijk hun mond houden en die wachten op de verbaasde gezichten van iedereen die in de loop van 2006 misschien nog enorm verrast gaat worden.

Reacties

54 reacties
 • Profielfoto
  iMe

  “En waarom zei Steve Jobs aan het eind van de keynote “See you later!”

  Nou gaan we wel errug in de conspiracy mode… wat moet die dan zeggeh??

 • Profielfoto
  Nikita

  Tja… Leveringsproblemen kan ik me wel iets bij voorstellen. De MBP werd natuurlijk geintroduceerd omdat de PBG4 gewoon verouderd was voor z’n doen. Alleen de iMac verwachtte ik niet.
  Over de Mac mini Media Center kan ‘ie wel ’s gelijk hebben. We zullen zien wat er op 1 april gebeurd. ;)

 • Profielfoto
  maxunamax

  Ik citeerde gisteren al bij de column, de ‘Cult Of Mac’..

  Het werd gelijk bekritiseerd hiero, maar de ‘cult of mac’ is anders goed geinformeerd…

  Jammer dat er eerst hier kritiek opgegeven wordt, maar daarna wel weer ‘gequote’…

  ;-) Max

 • Profielfoto
  12Mac

  We kunnen alleen maar afwachten, dus maak je maar niet te blij met de meest geweldige dingen die wel eens zouden kunnen gebeuren. Dan draait het vaak op een teleurstelling uit.
  En we moeten ook vooral niet de hele keynote 3 keer gaan bekijken of Steve ergens bijbedoelingen zou kunnen hebben.

 • Profielfoto
  bastiaan1321

  Me’n oom heeft zo’n 20th century mac maarum Ik las gister ook op cult of mac, het lijkt me al niet zo merkwaardig als straks nog nieuwe powerbooks bij komen. Ik zou zeker nog even wachten met een nieuwe computer op het moment. Imac zal nog wel even mee gaan denk ik

 • Profielfoto
  vegeta

  Intel VIIV technologie vereisten:P

  he Intel® Viiv™ technology-based? personal computer requirements are:

  Intel® Pentium® D processor, Intel® Pentium® processor Extreme Edition, Intel® Core™ Duo processor
  Intel® 945, 955X or 975X Express chipset + ICH7-DH or Intel® 945GT or 945GM Express chipset + ICH7-MDH
  Intel® PRO/1000 PM or Intel® PRO/100 VE or VM Network Connection
  Intel® Quick Resume Technology Driver
  Intel® Matrix Storage Technology
  Native Command Queuing (NCQ) SATA hard drive
  Intel® High Definition Audio (5.1 and higher)
  5.1 or better jacks OR SPDIF connector and stereo jacks
  Microsoft* Windows* XP Media Center Edition Update Rollup 21:D
  Remote control (optional)

 • Profielfoto
  MacBeer

  Vergeet niet dat Apple met haar 20-jarig bestaan een werkelijk sublieme Mac afleverde: de 20th anniversary macintosh, codenaam Spartacus. 12.000 werden er gemaakt. Zien jullie de overeenkomsten met de huidige iMac?

 • Profielfoto
  AppelJuice

  ” Niemand weet het zeker, behalve natuurlijk degenen die er in het diepste geheim aan werken, die wijselijk hun mond houden en die wachten op de verbaasde gezichten van iedereen die in de loop van 2006 misschien nog enorm verrast gaat worden.”

  Of niet!!

  Dit klinkt echt te ziekelijk, mensen die bij iedere uitspraak van hun “god” verder gaan suggereren wat hij er mee bedoelt. Ik doel bijvoorbeeld op het “see you later”

 • Profielfoto
  Tjeerd

  Start een politie-politie onderzoek zou ik zeggen, het lijkt nu wel erg op een zogenaamde “zaak”. tenminste hoe er mee om wordt gegaan

 • Profielfoto
  Xenophon

  Interessante theorie!

 • Profielfoto
  Jonnotie

  Erg goed stuk. Dat geeft me meteen de hoop en nieuwsgierigheid kriebels. Had ik net nodig:D

 • Profielfoto
  JWB

  See you later betekent tot ziens! Dat is inderdaad erg spannend! Peter R. De Vries inschakelen! Let’s wait and see….

  Volgens mij zijn Apple-adepten de enige mensen die, op het moment dat er iets nieuws uitkomt, gelijk gaan filosoferen over nieuwe dingen. Geniet eerst eens van al het moois dat dinsdag is verschenen!

 • Profielfoto
  ming

  Ja, het viel mij ook al op dat het aantal slokjes water en het continue gekuch significant hoger lagen dan bij de vorige keynote; dat kan geen toeval zijn! :sealed:

  :angry: hou toch op met dat gespeculeer mensen.

 • Profielfoto
  J-roen

  Ik geloof dat Rocky T. nog wel een boekje open kan doen over wat Apple komend jaar naar buiten brengt.

 • Profielfoto
  Wallinator

  Haha zo erg heb ik het Mac-fanatisme nog nooit meegemaakt.:D

 • Profielfoto
  Sbojevets

  @ Ming en vele anderen: Laat de dromers lekker dromen. Als je niet mee wilt doen in de Apple gekte, hou je dan afzijdig en ga niet de mensen afzeiken die het nog wel leuk vinden om geruchten te volgen en uit te pluizen! Daarnaast is DAT ook iets wat het “Apple gevoel” inhoud! Ik wordt er zo moe van dat er mensen zijn die denken dat zij de “luchtbel” moeten doorprikken. Ik vindt het heerlijk om te gissen naar nieuwe producten en rumours te geloven. Laat de geruchten stroom maar gaan! Dat is waar het bij Apple ook om draait! (Misschien komen er ook wel teveel nuchtere oud-Windows gebruikers op dit forum die nog niet weten wat het echte Apple gevoel nu is. Die denken alleen: “Duh, wat een gezweef bij die Apple gasten!”)

 • Profielfoto
  MrPapple

  Ik ben eens benieuwd, heb hier thuis al een hele tijd voorspelt dat 2006 een hoog technologisch jaar gaat worden en men voorspelling word steeds meer en meer gestaafd:D

 • Profielfoto
  Maarten ter Horst

  Ik vind het een erg aannemelijke theorie. Zeker omdat het op een betrouwbare site verschijnt, en bijvoorbeeld niet het eerst op macrumors.com.

  En trouwens, zo mooi is die MacBook niet met die brede rand aan de bovenkant van het scherm. Apple heeft een nieuwe functie toegevoegd, de iSight, en ze nemen meteen de makkelijkste oplossing die er is: gewoon hetzelfde model maar dan met een bredere rand voor de iSight. Het lijkt daardoor inderdaad een in de haast geproduceerd product. Normaal zou Ive langer over een nieuw model nagedacht hebben. Ze hadden problemen met de levering van processoren of waren gewoon zelf nog niet klaar maar hadden het gevoel toch nog iets te moeten laten zien op het grootste Apple event van het jaar, wat heel begrijpelijk en ook terecht is. Ze hadden ook kunnen zeggen van “Wacht nog tot april en er staat iets geweldigs klaar” maar dat is niet Jobs’ stijl, dat is meer wat Gates al jaren over Vista beweert.

  En het kan zijn dat er in die eventuele Huiskamermac niet dezelfde processoren of andere chips moeten als in de MacBook of iMac (zie bijvoorbeeld het lijstje dat vegeta hierboven citeerde). Als een van die dingen niet klaar is of voor Apple leverbaar is, kunnen ze niet met zo’n ding komen, maar wel met een MacBook.

  Maar de tip van die anonieme bron was: koop nou niet zo’n MacBook want er komt iets veel beters.

  DAT WIJST NATUURLIJK NIET OP EEN HUISKAMERMAC MAAR OP EEN NIEUW SOORT GENIALE NOTEBOOK!!!!!

  Dat lijkt me zonneklaar. Waarom zou je met de aanschaf van een MacBook moeten wachten als er op 1 april een Mac Mini met mediacenter komt?

 • Profielfoto
  TijhofGraphics

  “Ja, het viel mij ook al op dat het aantal slokjes water en het continue gekuch significant hoger lagen dan bij de vorige keynote; dat kan geen toeval zijn!”

  Dat ben ik ook met je eens. En ook op veel momenten was hij best vlug af en kortaf alsof hij baalde, van iets dat hij helaas niet kon toen ofzow….

 • Profielfoto
  Freek.

  Gut wat een onaardig gezeur weer over een prima voorpaginastukje. Een artikel dat ook niet zomaar uit de lucht komt vallen. Tuurlijk werken dit soort dingen bij de bovengemiddelde Appleliefhebber aanstekelijk. Heeft ook te maken met de typische manier van Apple om nieuw materiaal te kunnen introduceren. Ineens is daar een nieuw product zonder vooraankondiging. En hoppa (!) ineens verwijnt er weer een oud product.
  De theorie kan ook best kloppen, wat het wordt zal een grote gok blijven.

 • Profielfoto
  TrackZero

  Dit artikel leest erg lekker weg. Ik heb er verder weinig aan toe te voegen, alleen dat we volgens mij van onze kruk donderen over drie maanden!:D

 • Profielfoto
  svreeburg

  @ dreamlab: HEAR HEAR!! YOU TELL ‘M!!!
  laat mensen in hun waarden en wat is er lekkerder dan dromen en een beetje speculeren.

 • Profielfoto
  Turbanus

  Het wordt heel simpel. De nieuwe iMac’s liggen qua snelheid dus al voor op de zware jongens G5… Dat is dus eigenlijk een blammage en dat betekent dat zo snel mogelijk de hele lijn moet worden aangepast, anders wordt er geen enkele G5 meer verkocht. Apple gokt op de toevoer van die nieuwe chips, maar daar kan in ontwikkeling en produktieproces ook wel eens iets uitlopen.

 • Profielfoto
  vwg

  Aah stomme geruchten, denk ik net ik ga switchen. Ik koop de nieuwe iMac, met de nieuwe geweldige iLife. Komt dit een Mac Mini Media Center. Toch maar even mijn behoefte’s bekijken.

 • Profielfoto
  ifeelfine

  Er hoeft geen Mac mini media center te komen. Hou daar maar geen rekening mee, anders blijf je uitstellen. Als je nu het geld hebt om een nieuwe iMac (met Intel dus) te kopen, koop hem dan. Het is volgens mij een geweldige machine.

 • Profielfoto
  PB

  Ik vind al die geruchten altijd wel vet!:) Misschien moet iemand die Kevin inschakelen.???….Die kon toch alles voorspellen??;)

 • Profielfoto
  Nikita

  @ Turbanus: ik weet het niet… Een G5 met een FSB van 1 Ghz lijkt me nog altijd sneller dan een Intel met een FSB van ‘maar’ 667 Mhz. Zeker als ze allebei ook nog eens op 2,0 Ghz extern zijn geklokt.

 • Profielfoto
  JanWeijers

  Dit hele artikel gaat echt nergens over. Speculatie, gissen en fantaseren.

  Jan

 • Profielfoto
  ifeelfine

  Daarom staat het ook in Geruchten, slimmerd.

 • Profielfoto
  scab
  Jenneke

  Misschien is Apple achter de schermen koortsachtig bezig met een nieuw ontwerp voor de MacBook Pro en zit het huidige ontwerp op een dood spoor. Aangezien veel mensen toch een Intelbased notebook verwachtten in 2006, is het huidige ontwerp aangehouden en wordt er achter de schermen keihard gewerkt aan het nieuwe design.

  Ik mag hopen dat Apple bezig is met nieuwe ontwerpen. Een op nieuwe hardware gebaseerd systeem ontwikkel je niet in een week of 3.
  De mensen van Apple liggen echt wel een forse tijd voor op datgene wat de schappen haalt.
  Wel verwonderlijk deze geruchten…

 • Profielfoto
  koen

  Steve gaat met pensioen op 1 April 2006 ??? :sealed:

 • Profielfoto
  Kjelle_ve

  Hij zei: “See you SOON”

 • Profielfoto
  Donnie Darko

  Misschien wel op de 30e verjaardag!

  Wie weet, we zullen wel gaan zien.
  Geduld is een schone zaak!

 • Profielfoto
  OReason

  Vond de keynote ook wat magertjes.. verwacht wel dat er iets aan zit te komen, maar een Home Cinema ding? Die insider had ’t over wachten met t kopen van een MacBook Pro.. lijkt mij dus dat er nieuwe Laptops komen. Lijkt me sowieso logisch, er is nu maar Ă©Ă©n intel smaak terwijl er iets van zes PowerPC smaken zijn.

  Nja, ben benieuwd.. ben erg nieuwsgierig of er 1 april iets gaat gebeuren. Maar tot die tijd moet ik me maar vermaken met de nodige reviews over de al uitgebrachte hardware en de roddels&geruchten..

 • Profielfoto
  ming

  @ dreamlab en anderen – ik laat mensen echt wel in hun waarde, ik hou ook wel van gespeculeer, en het is ook wel een aardig stuk door Jenneke.
  ik had de afgelopen dagen echter een beetje een overload aan geruchten. Helemaal omdat geloof ik iedereen om me heen een nwe mac wil en mij om advies vragen.
  En mijn advies luidt dan: nu niet kopen, er komt dit jaar nog veel meer …. :D

 • Profielfoto
  salvatore

  Ik heb een spartacus succesvol geupgrade met een G3 processor (500Mhz) en systeem 9.1. Prachtige machine, zeker voor z’n tijd. Nog steeds zijn er mensen die zich afvragen wat het in godsnaam is, als ze het op m’n bureau zien staan. Eigenlijk wil ik ‘m wel “opruimen”.

 • Profielfoto
  Merkava

  Korto, op april fools day word de nieuwe anniversary Mac gelanceerd genaamd de MacLife.
  Of Intel nu wel of niet kan leveren maakt niet ut.
  Eigenlijk was deze voorstelling de 1 april grap van Steve, de echte keynote komt in april

 • Profielfoto
  iRik

  Het zou me niet verbazen als ze met nieuwe Mac mini media centres e.d. komen… het is tenslotte Apple;)

  Je zou je eerder kunnen afvragen of ze het niet zullen doen:P

 • Profielfoto
  macpro

  Geinig hoe iedereen altijd maar weer op die geruchten reageert.
  Ik zie wel wat er gaat gebeuren.
  Dat er in ieder geval nog een hoop spul aan staat te komen is duidelijk.
  Apple is zeer innovatief en heeft een naam hoog te houden.
  En ze willen ons vooral blijven verrassen.
  Dat is met de nieuwe iMac zeer zeker gelukt.
  Met de rest van de spullen zal dat ook wel lukken.

 • Profielfoto
  Brac

  MacLife, klinkt wel goed:p

  Maarja, much much cooler dan een MacBook pro, dan denk ik aan een tablet pc met een super-processor.

  Maar ik wil gewoon een betaalbare Mac Mini mediacenter :angry:

 • Profielfoto
  A

  Nou het is duidelijk de toekomst zal het leren. Waarom zo veel speculeren. Als je effe wacht dan komen de dingen vanzelf. Als ik de mogelijkheid krijg om een Mac te kopen, dan koop ik een vrij oud model en wacht ik af wat er dit jaar allemaal verschijnt.

 • Profielfoto
  nkoek

  De wens is de vader van de gedachte

 • Profielfoto
  Bonte

  Ik heb gewoon de nieuwe 20′ iMac gekocht, prachtige machine met waar voor je geld en eindelijk een aansluiting voor een 2e scherm!!! Moet ik eindelijk geen tower meer kopen omdat ik met 2 schermen wil werken.

  Als de mini mediacenter verschijnt dan koop ik hem voor onder de TV, ik weet niet wat dit met de iMac of de Macbooks te maken heeft? Ik stel de aankoop van een DVD-recorder uit, dat wel.

 • Profielfoto
  VeRCEttY

  Ik heb zojuist de keynote achterstevoren afgespeeld. Dan hoor je, als je goed luistert, dat Apple bezig is met iets nieuws!

  Bovendien zegt steve dan “SEE YOU TOMRORROW!!”

  ;) :p :angry:

 • Profielfoto
  Mattnh

  Jongens bedankt, een heerlijk topic om even door te lezen.

 • Profielfoto
  longview

  ik gok op de hele nieuwe lijn laptops in april aangezien dan ws ook de nieuwe singlecore cpus van intel beschikbaar zijn
  en uiteraard komt er een speciale lijn zwarte macs vanwege het 30-jarig bestaan

 • Profielfoto
  japser909

  @macborn 30 jaar !!! :angry: en en en kritiek lever je niet aan een elite groep, die alleszins altijd gelijk wil hebben, hoe dan ook product is heilig, al leveren ze een drol in een mooie doos, we blijven juigen :sealed: dit was geen flaming maar een constatering… ;)

 • Profielfoto
  Hugoengels

  Het probleem met Apple is dat het hele assortiment omgezet moet worden naar Intel, er zullen dus nog veel nieuwe macs komen. Sowieso 12″ en 17″ Macbooks pro, iBooks, MacMini Media centre, iPod shuffles en plasma schermen. Dat is wat veel voor 1 Keynote en voor zo’n korte tijd.
  Apple heeft gewoon een keuze gemaakt om met deze nieuwe macs te beginnen.

  En laat die 30 anniversary mac maar kopen, ik begin al te sparen!

 • Profielfoto
  Olav Basoski

  Leuk juist dat speculeren:D

  Jobs meldde dat de pro apps in maart universal zouden zijn. Misschien komt er dan in april wel de Mac Pro, opvolger van de G5..? :sealed:
  Whatever, we zullen wel zien toch?

 • Profielfoto
  Viva

  Kan iemand me vertellen wat er zo geweldig is aan een (Mac) media center?

  Ik wil “computeren” met mijn Mac, en geen rommel van televisie opnemen. Films kijken gaat ook prima op een TV.

  Waarschijnlijk loop ik hopeloos achter, maar als iemand het weet? Thx.

 • Profielfoto
  joepmac

  Waarom staat die Spartacus bij dit verhaal??? Die heeft er nix mee te maken… Beter pak je een keynote plaatje ofzo..

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Interessant artikel en volop reden tot speculaties! Natuurlijk wordt er hard gewerkt aan de nieuwe Intel lijn, maar of dan betekent of er ook een hele lijn nieuwe modellen komt is nog maar de vraag. De iMac G5 gaat nog wel een tijdje mee. De Powerbooks hebben een prima design – al is het intussen wel door de meeste merken gekopieerd. Een Apple Mediacenter zou uniek zijn en toch erg handig, maar dan niet in combinatie met de Mac Mini – eerder als uitgebreider versie van de iMac G5. Met het draadloze toetsenbord/afstandsbediening op je schoot op de bank en een onwijs groot scherm en prima boxen. Inderdaad een goede opvolger van de 20th Anniversary Mac – waar ik ook de trotse eigenaar van ben. (Al gebruik ik ‘m nu eigenlijk alleen nog om mijn kast op te sieren en als CD speler vanwege het prima – Bose boxen – geluid) Ook ik heb ‘m destijds geupgrade met een G3 processor en MacOS 9. Een prachtig en futuristisch apparaat, dat inderdaad zelf na tien jaar nog steeds mijn Windows vrienden stijl achterover doet slaan (heb je een nieuwe computer?!)- maar dat komt vooral door het totale gebrek aan marketing en reclame van Apple in nederland en Europa. De mensen weten gewoon niet wat er van Apple op de markt is. Zelfs bij de iPod, is de enorme populariteit vooral te danken aan alle advertenties voor de iPod accessoires! (Zelfs een auto wordt nu als accessoire aangeboden!). Dat is toch eigenlijk een schande en een grote gemiste kans! Steve: kom maar op met de 30th Anniversary Mac en dan graag zo’n multi-mediacentrum. Maar dan niet met een plasmascherm, want die hebben hun tijd al lang gehad en worden voor dumpprijzen aangeboden. LCD is de nieuwe en kwalitatief veel betere norm voor het beeldscherm. Voeg meteen ook een handige harde schijf recorder toe, heel simpel te bedienen en we hebben in 1 klap alles wat we nodig hebben. (Al ga je natuurlijk ook nog wel voor werk of internet met een desktop achter je bureau werken. Dus een G5 iMac of Powerbook blijf je daanaast nog wel nodig hebben. Dat gaat niet niet lekker vanaf je luie bank

 • Profielfoto
  MarcoF

  Ik dacht dat Steve last van een griepje had, want ik vond het ook niet lekker lopen..
  Het gerucht klinkt plausibel, en het zou me niet verbazen dat 1 april een groot event gaat worden… wellicht dat er eerder nog een “one more thing..” special event gaat komen…

 • Profielfoto
  PhoeniX

  @Bonte: ik heb een iMac G4 (die is uitgerust met een mini-VGA-uitgang) sinds november 2002 en daarop werk ik al geruime tijd met twee schermen. Daarvoor hoef(de) je absoluut geen tower te kopen.
  Wat het artikel betreft: dromen kan geen kwaad; daarvoor bestaat de categorie “Geruchten” toch?