Skynet start nu ook met iTunes

Door: MacAttack - 13 reacties

Nadat eerder deze week The WAB aankondigde als eerste e-platenlabel in Belgie met iTunes in zee te stappen, heeft nu ook Belgacom Skynet de kaart van iTunes getrokken. Klanten van de huidige Skynet music store hebben nog tot 31 maart de tijd om hun credits op te gebruiken. Vanaf die datum gaat Belgacom verder met iTunes. Klanten van Belgacom ADSL zullen later op dit jaar ook hun aankopen op de iTMS via hun Belcacom factuur kunnen betalen.

[textquote]Wij hebben in 2005 1,5 miljoen downloads verkocht, dat was een zeer goed resultaat. Maar het is gewoon zo dat iTunes de bekendste muziekwinkel is. Ze hebben ook het grootse aanbod.” [/textquote]
The Wack Attack Barrack kondigde eerder deze week al aan dat zij gestart zijn met het aanbieden van betaalde downloads via iTunes van oa. artiesten als Timofey, WGW en binnenkort ook albums van Mauro Pawlowski.

De Standaard: Skynet trekt stekker uit muziekwinkel

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  benj1989

  hehe, ik ging het melden als dit nieuws niet kwam…

 • Profielfoto
  benj1989

  Wel een vraagje,
  eens je die code hebt ingetypt, blijft het geld er dan ook na 30/04/2006 opstaan (wss wel?)?
  Want er staat “Klik op “Download nu” en activeer je persoonlijke downloadcode (hieronder) die geldig blijft tot 30/04/2006″

 • Profielfoto
  vhbart

  Best dat je het niet gemeld hebt, er bestaan sinds gisteren reeds enkele draadjes over, en tegenwoordig durven ze je hier beschieten als je iets meldt dat er reeds stond (en ik praat niet voor mezelf) :sealed:
  Wat je vraag betreft: als je aandachtig leest wat je zelf schrijft, weet je het antwoord toch wel, not?

 • Profielfoto
  Jakobbb

  zaaalug ik zit bij Skynet en nu het met de ITMS gaat samenwerken wordt het een leuke boel. :D

 • Profielfoto
  Ja Rune

  Ik zit ook bij skynet, eindelijk gebeurt er hier eens iets:)
  fijn fijn fijn

 • Profielfoto
  Bonte

  Zijn er nog voorbeelden van winkels die overgestapt zijn naar iTunes of is dit een unicum?

 • Profielfoto
  d.C.

  Super!!! Nu maar hopen dat de CD van de Belgische band ‘A Brand’ erop komt te staan:)

 • Profielfoto
  iSpons

  nu met belgacom tv kunnen ze misschien ook tv-series verkopen via iTMS?

 • Profielfoto
  buckshotdelafunk

  Ik zou niet te vroeg juichen. Skynet + Mac wordt niet ondersteund door Belgacom. Geen support. Internet ExPloder en Windoze MediaSlayer slaan er de klok.
  Heb je die niet kan je de pot op.
  Dat iTunes wordt gekozen is natuurlijk fantastisch maar hebben we enkel te danken door het feit dat 90% van de gebruikers iTunes openen met een PCdoos. Het stoot me zelfs tegen de borst dat Apple daar gewoon naast kijkt. Vermits al die iTunes PC users sowieso Quicktime krijgen meegeïnstalleerd (geen QuickTime = geen iTunes weet je) is dit toch wel een kans van je welste om dit mee te nemen in je onderhandelingen.
  Hopelijk ben ik wat overhaast en is Belgacom aan’t zwoegen om al zijn content in QuickTime aan te bieden. (hoop, hoop).

 • Profielfoto
  JWB

  Planet mag dat ook eens gaan doen. Ik krijg elke maand 1000 credits bij mijn ADSL-abonnement, maar kan er niets mee, aangezien Planet werkt met DRM van Microsoft.

 • Profielfoto
  jps

  krijg je als skynet klant niet elke maand gratis credits?

 • Profielfoto
  iWordfreak

  ja elke maand krijg je er 1000:p
  Betekend dit dus dat ik ga kunnen 10 gratis liedjes kopen?

 • Profielfoto
  Silverwing

  Inderdaad juich zeker niet te vroeg met Belgacom. Zij kennen maar één klok. Voor Mac users is er helemaal niets voorzien. Alle zogenaamde voordelen die ze hun gebruikers aanbieden, zijn uitsluitend bestemd voor PC/Win users. Wij, Mac gebruikers, blijven gewoon in de kou staan. Meer nog als je reageert, krijg je van die standaardantwoorden waar je geen centimeter verder meekomt en waaruit je kan afleiden dat ze eigenlijk recht in je gezicht aan het uitlachen zijn.