MacAttack
MacAttack Nieuws 28 januari 2006

Skynet start nu ook met iTunes

Nadat eerder deze week The WAB aankondigde als eerste e-platenlabel in Belgie met iTunes in zee te stappen, heeft nu ook Belgacom Skynet de kaart van iTunes getrokken. Klanten van de huidige Skynet music store hebben nog tot 31 maart de tijd om hun credits op te gebruiken. Vanaf die datum gaat Belgacom verder met iTunes. Klanten van Belgacom ADSL zullen later op dit jaar ook hun aankopen op de iTMS via hun Belcacom factuur kunnen betalen.

[textquote]Wij hebben in 2005 1,5 miljoen downloads verkocht, dat was een zeer goed resultaat. Maar het is gewoon zo dat iTunes de bekendste muziekwinkel is. Ze hebben ook het grootse aanbod.” [/textquote]
The Wack Attack Barrack kondigde eerder deze week al aan dat zij gestart zijn met het aanbieden van betaalde downloads via iTunes van oa. artiesten als Timofey, WGW en binnenkort ook albums van Mauro Pawlowski.

De Standaard: Skynet trekt stekker uit muziekwinkel

Reageer op artikel:
Skynet start nu ook met iTunes
Sluiten