Stof
Stof Nieuws 22 januari 2006

Rotterdam krijgt tweede Apple Centre

Uit wervingsadvertenties in kranten en op hun website blijkt dat de Zoetermeerse Mac-dealer X-Alt van plan is een Apple Centre te openen aan de Lijnbaan in Rotterdam. Deze winkel zou de tweede Apple Centre worden in Rotterdam, na de winkel van MacHouse aan het Stationsplein. Het is nog onduidelijk op welke termijn de deuren van deze winkel open zullen gaan voor het winkelend publiek , het enige wat de advertentie vermeld is ‘binnenkort’.

Uitbreiding van het Mac-aanbod in Rotterdam is zeer welkom en zeker een winkel aan de Lijnbaan biedt uitstekende exposure aan ons favoriete computermerk. We zijn benieuwd naar wat het gaat worden en zullen de vorderingen in de gaten houden!

Met dank aan muffin voor het inzenden van de nieuwstip.

Reageer op artikel:
Rotterdam krijgt tweede Apple Centre
Sluiten