Rotterdam krijgt tweede Apple Centre

Door: Stof - 35 reacties

Uit wervingsadvertenties in kranten en op hun website blijkt dat de Zoetermeerse Mac-dealer X-Alt van plan is een Apple Centre te openen aan de Lijnbaan in Rotterdam. Deze winkel zou de tweede Apple Centre worden in Rotterdam, na de winkel van MacHouse aan het Stationsplein. Het is nog onduidelijk op welke termijn de deuren van deze winkel open zullen gaan voor het winkelend publiek , het enige wat de advertentie vermeld is ‘binnenkort’.

Uitbreiding van het Mac-aanbod in Rotterdam is zeer welkom en zeker een winkel aan de Lijnbaan biedt uitstekende exposure aan ons favoriete computermerk. We zijn benieuwd naar wat het gaat worden en zullen de vorderingen in de gaten houden!

Met dank aan muffin voor het inzenden van de nieuwstip.

Reacties

35 reacties
 • Profielfoto
  My-Pod

  Woohoo weer 1 erbij.. Lijnbaan vind ikzelf een goeie plek om een nieuwe Apple Centre te openen!

 • Profielfoto
  Rolf

  ken nie wachte !!!

 • Profielfoto
  Steff

  Hmmm niet so handig van Apple,
  Nu ben ik nog vaker aan het spijbelen van me School in Rotterdam.

  ???

 • Profielfoto
  JvR90

  Yes! goed nieuws! MacHouse Stationsplein is al bijna onzichtbaar geworden in die bouwput daar.

 • Profielfoto
  DEform

  Leuk leuk! Weer eentje bij in de Benelux…
  Hahah, leuke advertentie, iFreaks gezocht.

 • Profielfoto
  BornAudio

  Wat een Timing
  Mijn werk bij de plaatselijke supermarkt word binnenkort vervangen
  door een Computer systeem, dus ik denk, ik probeer te soliciteren
  bij de Applestore Stationsplein, en nu gebeurt Dit !:p

  Mja, de resolutie van die advertentie is wel drama zeg.

 • Profielfoto
  aaiboek

  Goed nieuws. Nu heb ik eindelijk eens een reden om die drukke Lijnbaan op te lopen.

  Ik hoop trouwens wel dat de ifreaks die ze aannemen klantvriendelijker zijn dan die lui op ’t stationsplein. Daar ben ik namelijk niet echt over te spreken…

 • Profielfoto
  BornAudio

  [Qoute]k hoop trouwens wel dat de ifreaks die ze aannemen klantvriendelijker zijn dan die lui op ’t stationsplein. Daar ben ik namelijk niet echt over te spreken…[/Qoute]

  Ik ben Hartstikke Klantvriendelijk hoor :D

  Kan iemand btw me dat eMail adres vertellen, tis erg moeilijk te lezen.
  zelfs met inzoomen.

 • Profielfoto
  Pandikokku
 • Profielfoto
  CanisLupus

  Ik hoop trouwens wel dat de ifreaks die ze aannemen klantvriendelijker zijn dan die lui op ’t stationsplein. Daar ben ik namelijk niet echt over te spreken…

  Ik heb daar ook slechte ervaringen. Ik wilde een keer op de zaterdag mijn iMac afhalen, die gerepareerd was. Ik ging bij de service balie zitten, wachtend tot een medewerker klaar was met een gesprek met een andere klant. Dit gesprek duurde echter heel erg lang en ondertussen viel het me op dat er ook een andere medewerker rond liep, maar niets te doen had op dat moment. Ik heb wel 30-45 minuten moeten wachten voor ik eindelijk werd geholpen.

 • Profielfoto
  magic-with-mac

  Lijnbaan, goede locatie!:)

 • Profielfoto
  Neowave

  In Amsterdam hebben we er ondertussen al 3 grote (Centraal Station, Raadhuisstraat, Weteringsschans) + 1 kleine in de Bijenkorf en 1 gigantische RAF bij de President Kennedylaan. Op de RAF na liggen de winkels maximaal 10 minuten rijden met de tram van elkaar af.

  Persoonlijk ben ik sceptisch over hoe lang die winkels nog kunnen blijven bestaan. Ze verkopen bijna allemaal hetzelfde en is het vaak zo dat als er bij eentje hardware uitverkocht is je het bij de andere ook niet meer hoeft te proberen.

 • Profielfoto
  iFreaky

  De lijnbaan is toch bij de burgerking daar? ???

  Wel vet dat er weer eentje bij komt!
  Me school moet mij tegenhouden:P

 • Profielfoto
  rzwitserloot

  Hey, op die site van X-Alt… dat is een beetje te goedkoop. NERGENS staat of het incl of excl BTW is, dus volgens mij zitten die smiechten stiekem mensen warm te draaien met ex BTW. Mogelijk kan iemand een lichtje schijnen?

 • Profielfoto
  J-Styler

  Mooi, laatst nog ergens een artikel gelezen over de expansie van de apple centers in de benelux.
  Het ziet er naar uit dat die groei alleen maar groter kan worden :)

 • Profielfoto
  trabant

  En al die toko’s elkaar maar verdringen in de Randstad!
  [verzucht]
  Kwam er maar eens een Apple-winkel in een Limburgse binnenstad. Er is een Apple-Center in een voorstad van Maastricht en die twee andere Apple-bedrijven richten zich op de zakelijke markt. Dat iBookje in de kelder van de Bijenkorf telt niet.
  [/verzucht]

 • Profielfoto
  Sabina

  Woow Geweldig!! :D

 • Profielfoto
  Pjotr

  Toplocatie daar in op de Lijnbaan !!!

  Is slechts 5 minuten lopen van Stationsplein. Kan er mogelijk ook wel een gebruiken in Rotterdam Zuid (Kop van Zuid of zo, laten we zeggen Vuurplaat, of anders aan de voet van de Erasmusbrug). Oppervlakteprijs voor een winkel is lager dan op de Lijnbaan.

 • Profielfoto
  hankie

  Uitstekend idee Pjotr. Ik werk op de Kop van Zuid en een AppleStore tegenover de Schuimspaan of op het Entrepot zou voor mij goed aan te lopen zijn een keer week in de pauze :D

  Voordeel van een AppleStorre op de Lijnbaan is natuurlijk wel dat ik tijdens de pauze met de metro naar Beurs ga en eens een keer niet naar die onvermijdelijke Mediamarkt hoef te gaan. Eerst Donner dan AppleStore en een frietjes bij Bram Ladage op het Binnenwegplein om na te bomen met Apple-minnende collega’s.

  Ik sluit me overigens aan bij anderen die commentaar hebben op de behandeling in de AppleStore aan het Stationsplein. Weerzinwekkend om er naar toe te gaan. Vlegels zijn het!

 • Profielfoto
  mr_omvlee

  Toch raar, De dealers klagen steen en been dat ze van Apple teveel concurrentie hebben, en ondertussen schieten de macdealers als paddestoelen uit de grond ???

 • Profielfoto
  athens

  Laat je niet gek maken door die store’s…. Kijk bijv. in Groningen….Er staat bijna niets… Het zijn geen goudmijntjes en sterker nog het gemiddelde niveau van een verkoper binnen de store’s is onder de maat. Half student en ’s weekends een beetje werken.
  Allemaal van die snotjochies die Apple minded zijn. Het word tijd voor echte verkopers met kennis, verkoopbenadering en geen dozenschuivers.

 • Profielfoto
  rrrichie

  Het punt is dat de lui met ervaring “te duur” zijn. Ik werd laatst ook afgewezen, gekozen is voor iemand zonder ervaring en dus goedkoper, maar die ze dan zouden trainen. Je moet het dan net treffen, er zitten verkopers bij die ook Mac freak zijn en dan heb je mazzel, maar ja we dwalen af. Toch leuk dat er weer een store bij is!

 • Profielfoto
  dloko

  Weer een vaste stoppunt erbij voor de tussenuren.

 • Profielfoto
  japser909

  ifreaks ? ???

 • Profielfoto
  tennapel

  Een beetje concurrentie schudt ze misschien wakker bij het Centraal Station; er lopen daar best een aantal aardige mesen rond, maar ze weten net even te goed dat ze geen concurrentie hebben en laten je dat soms duidelijk merken.

 • Profielfoto
  Buzz

  Ik ben het helemaal eens met tennapel. Ze mogen in Rotterdam wel wat concurrentie gebruiken. Dat kan de service alleen maar ten goede komen. Ik hoop alleen dat X-Alt bij het inrichten van hun winkel wat meer smaak laat zien dan op hun website! Wat een rotzooitje, en inderdaad met alle prijzen excl. BTW.

 • Profielfoto
  Steff

  Eigelijk betekend dit maar 1 ding:

  SOLLICITEREN!!!!

 • Profielfoto
  kontheur

  Wanneer is Venlo aan de beurt? Zit er maar 1 in Limburg en dat is in Maastricht! Zitten veel potentiële klanten voor het pro-assortiment wat Apple te bieden heeft…

 • Profielfoto
  Damian-R

  Gelukkig! een nieuwe store.
  Ik kreeg al vieze modderige schoenen door bij de stationplein te lopen

  @ Pjotr:
  Vuurplaat?, Ik dacht eerder aan de beijerlandselaan:D
  Ze mogen van mij die KFC daar veranderen in een glazen Apple store:P

  Hey NeoWave ken je mij nog?
  ik ben degene die het opnam voor de erasmusbrug op neowin:)

 • Profielfoto
  samulder

  Heej zie ineens dat meer mensen opvalt dat dat apple center(centraalstation) tegenvalt.Kwam er pas weer langs.En ze deden niet eens de moeite om te iets voor me te bestellen. Toen ik maar voorstelde om het via de website te bestellen.Kreeg ik als reactie ja dat kan.. Dacht al..go verdien je zeker te weinig aan. Ik denk dat ze in dat center weer eens een peptalk kunnen gebruiken. Want er is meer te verdienen als je wat klantvriendelijker bent.

 • Profielfoto
  Dinkum

  Een beetje concurrentie voor de Applestore in Rotterdam zou geen kwaad kunnen! Wat een stelletje ongeintresseerde, ondeskundige gasten zijn dat zeg. Altijd moet je verschillende malen bedelen om geholpen te worden, want er wordt altijd net even (prive) gebeld- of geluld, medewerker is even lunchen (zie ‘m net weg lopen met zijn zakje brood, kan hij toch wel even terug komen, nee dan moet ik over een uur terug komen (!), terwijl ‘ie net een kwartier prive heeft staan bellen in de baas zijn tijd. Ben er nu een keer of 8 geweest en iedere keer met verbazing er weer uit gekomen, de ene keer om hoe ik ben behandeld, de andere keer de medeklanten.
  Moet je eens bij bijv. het Dunnet experience center binnen lopen, wat een verschil! Helaas allemaal PC spullen, maar een op- en instelling die ik bij een mac winkel zou willen zien!
  Succes Lijnbaan!!

 • Profielfoto
  HiPod

  Ik ben ook niet echt te spreken over de manier waarop je daar (Apple Center Rotterdam) geholpen wordt. Echt onbeleefd. Niet normaal. Jammer dat de nieuwe apple winkel in Capelle a/d IJssel gesloten is. :(
  Daar werd ik altijd onwijs goed geholpen.

 • Profielfoto
  Sabina

  Ze zijn daar niet erg klantvriendelijk inderdaad, en ze laten je gerust een half uur wachten als je bij de balie staat, krentekakkers.
  Hopen dat dat op de Lijnbaan anders gaat worden! Ze zijn al aan het klussen in die winkel zag ik, ben zo benieuwd!! :D

 • Profielfoto
  iDoc

  Waar op de lijnbaan komt die nieuwe Apple Centre dan? Ik heb gezocht maar niet gevonden.

 • Profielfoto
  Damian-R

  Tussen de Bartsmit en Nokia store