DeX
DeX Nieuws 24 januari 2006

Je iBook en Powerbook waterpas

Voor iedereen die altijd al heeft willen weten of zijn / haar i- of Powerbook nou eigenlijk wel helemaal waterpas staat, is er nu de oplossing. Ene Pall Thayer is namelijk op het lumineuze idee gekomen om een widget te maken, die met behulp van de ingebouwde bewegingssensor kan tonen of je laptop waterpas staat (of niet):

[textquote]The Carpenter’s Level is a Dashboard widget that responds to your (so equipped) iBook or Powerbook’s built-in motion detector. Tilt your laptop to the left or right and watch the bubble move. This widget has been written to go to “sleep” when Dashboard is inactive, so don’t worry about it continually monitoring your laptop’s position in space.[/textquote]
Heb je deze widget getest: we zijn benieuwd naar de resultaten!

The Carpenter’s Level
Download de widget voor ‘Hi Res’ Powerbooks of voor oudere Powerbooks / iBooks


Reageer op artikel:
Je iBook en Powerbook waterpas
Sluiten