Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 8 januari 2006

De dagen voor een keynote

Nog twee dagen. Apple liefhebbers wachten vol spanning op het moment dat Steve Jobs zijn keynote geeft als opening van de MacWorld Expo. Niets is zeker over wat woensdag in de Apple Store te koop zal zijn. Maar wat doet Steve Jobs eigenlijk zo rond deze tijd? Hoe bereidt hij zich voor?

Mike Evangelist weet als geen ander hoe Steve Jobs zich voorbereidt op zijn keynote. Zelf was hij bij Apple ‘Director of Product Marketing’. Op de MacWorld keynote van 2001 stond hij zelfs op het podium naast Steve om iDVD te presenteren.

Over de voorbereidingen van Steve’s keynote en over de nervositeit van zijn eigen bijdrage ooit, daarover gaat ‘Behind the magic curtain’ wat Mike Evangelist schreef voor Guardian. Een ding is zeker, dinsdagavond is iedere seconde zorgvuldig voorbereid.

Guardian: Behind the magic curtain.

Reageer op artikel:
De dagen voor een keynote
Sluiten