Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 5 december 2005
Leestijd: 0 minuten

iPod 101: hulp in woord en beeld

Onder de titel ‘iPod 101, Maximize My Experience’ heeft Apple een website opgezet voor beginnende iPod gebruikers. Hoe heet dit knopje aan de bovenkant van mijn iPod? Wat betekent dat foldertje op het scherm? Waarom zie ik geen artwork? Dit soort vragen worden allemaal behandeld.

Op de site staan niet alleen veel rijk geillustreerde handleidingen, maar ook vinden we er zo’n twintig video tutorials. Nuttig voor de beginner, maar ook ideaal om naar te verwijzen in het forum. Maak er gebruik van!

Apple.com: iPod 101
Apple.com: Video tutorials
Apple.com: Mac 101
Apple.com: Switch 101

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.