Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 2 december 2005
Leestijd: 1 minuut

De iPod is de maat

De mens is de maat van alle dingen. Zo zei Protagoras. Steve Jobs zou zeggen: De iPod is de maat van alle MP3-spelers. En zo is het.

Op de website van ‘The real estate home show‘ kun je bijvoorbeeld video’s (MP4) vinden van huizen die je vervolgens op je iPod kunt zetten. Ben je meer geinteresseerd in een date? Dan kun je terecht op poddater.com. Hier kun je video-advertenties vinden die je kunt synchroniseren met, hoe kan het anders, een iPod. Wie nog verder wil gaan, komt vast aan zijn trekken met de iBuzz. Voor de betere ‘vibe’. Een rap clip is niets zonder een bling bling iPod, een mobiel abonnement is niet aantrekkelijk zonder gratis iPod en een prijsvraag waarbij geen iPod te verdienen valt, is niet interessant.

De iPod is de maat der MP3-spelers. Niet alleen veroorzaakt door een marktaandeel van 82 procent, maar zeker ook door alle accessoires, hypes en randverschijnselen die hier het gevolg van zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.