addyboy
addyboy Nieuws 2 december 2005
Leestijd: 1 minuut

Bijna 100 miljoen downloads in Europa

De Apple Music Store bestaat nu al weer ongeveer een jaartje. Het begon op 15 juni 2004 met de introductie van de iTunes Music Store in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland. Vervolgens werd op 26 oktober 2004 iTunes beschikbaar in nog eens 10 andere Europese landen waaronder Nederland. Op 10 mei 2005 was Europa compleet en was er ook de lancering van de iTunes Music Stores in Denemarken, Noorwegen, Zweden en Zwitserland.

Inmiddels is de Itunes Music Store in Europa aardig gegroeid en nadert de 100 miljoenste download. Daarom heeft Apple een actie waarmee je leuke prijzen kan winnen. De persoon die de 100 miljoenste nummer koopt wint een 17-inch iMac G5, een 30 GB iPod, een cadeaubon voor 10.000 nummers én twee kaartjes voor een liveconcert van Robbie Williams in 2006. Dus misschien is dit een kleine stimulans om eens een legaal te downloaden?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.