Bijna 100 miljoen downloads in Europa

Door: addyboy - 12 reacties

De Apple Music Store bestaat nu al weer ongeveer een jaartje. Het begon op 15 juni 2004 met de introductie van de iTunes Music Store in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland. Vervolgens werd op 26 oktober 2004 iTunes beschikbaar in nog eens 10 andere Europese landen waaronder Nederland. Op 10 mei 2005 was Europa compleet en was er ook de lancering van de iTunes Music Stores in Denemarken, Noorwegen, Zweden en Zwitserland.

Inmiddels is de Itunes Music Store in Europa aardig gegroeid en nadert de 100 miljoenste download. Daarom heeft Apple een actie waarmee je leuke prijzen kan winnen. De persoon die de 100 miljoenste nummer koopt wint een 17-inch iMac G5, een 30 GB iPod, een cadeaubon voor 10.000 nummers én twee kaartjes voor een liveconcert van Robbie Williams in 2006. Dus misschien is dit een kleine stimulans om eens een legaal te downloaden?

Reacties

12 reacties
 • Profielfoto
  vikking

  lol weeral 1:D (3rde al :D)

 • Profielfoto
  addyboy

  haha, ja ik was net met een artikel bezig, en toen postte ik hem, maar toen bleek hij al te bestaan, maar nu zet ik die van mij er op en haalt lucas die van hem er af.. sorry voor de omslachtigheid :p

 • Profielfoto
  iRik

  die iMac mogen ze mij wel geven… dan heb ik eindelijk een ‘eigen’ mac:D
  dat concert van Robbie intresseert me idd ook niet veel :sealed:

  (lol)

 • Profielfoto
  huinkroese

  Ehmn… kan deze niet weg? Vreemd zo’n dubbelpost in het nieuws. ???

 • Profielfoto
  flashaddict

  kaartje kan je tegen veel knaken verkopen op markplaats!:)

 • Profielfoto
  Einstein

  schitteredn berich, alleen jammer dat er al zo een was!

 • Profielfoto
  a la Mac

  Robbie Williams? Was dat geen tenniser?

  Maar goed, ik koop nooit in de iTMS. Ik rip mijn liedjes van CD’s. Wanneer introduceert Apple een versie van iTunes zonder pauze tijdens de nummers? Want de Vijfde Symfonie met zo ’n gat ertussen is ook niet alles…

 • Profielfoto
  ziggy

  Die pauze kun je eruit halen:
  Selecteer de tracks die zonder pauze moeten en kies onder het menu Geavanceerd de optie Voeg cd-tracks samen.

 • Profielfoto
  iMacOtto

  Als alle Apple-sites in Europa een counter laten zien hoeveel legale downloads er al geweest zijn, wil ik nog wel een keer iets kopen.
  Deze counter is al een keer eerder gemaakt voor de 500 miljoenste, en
  zou m.i. nu ook wel gemaakt mogen/kunnen worden. Tevens misschien een mooie reclame voor de Bonjour technologie waarmee de iTunes Musicstores hun verkoopaantallen kunnen sharen?!
  Ben benieuwd wanneer deze counter beschikbaar komt.

 • Profielfoto
  jps

  beter eerst hier de videocontent;-)

 • Profielfoto
  Meneer Guggenheimer

  Erg weinig eigenlijk vind ik. Als je ziet hoe snel het in de USA ging

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Soms als ik een liedje echt niet anders kan vinden, koop ik wel eens wat in de iTMS, maar eh….tevreden ben ik er niet echt over. Toegegeven, het assortiment wordt beter, maar het is erg middle of the road. Zelfs van bekende artiesten verkopen ze lang niet alles. En eh… wanneer beginnen ze EINDELIJK met de verkoop van videoclips en films???