XyonN
XyonN Nieuws 11 november 2005
Leestijd: 1 minuut

Nano krijgt beschermhoes

iLounge weet te melden dat de iPod Nano met directe ingang wordt voorzien van een kunststof beschermhoes. Dit is Apple’s reactie op de rechtszaken die zijn aangespannen in Engeland en de Verenigde Staten. Veel consumenten klaagden erover dat de iPod veel te snel kon beschadigen, met name door krassen op de voorkant en het scherm.

De kunststof hoes lijkt heel veel op de hoes die meegeleverd wordt met de vijfde generatie iPods. Hij moet stevig genoeg zijn om ervoor te zorgen dat ook het scherm heel blijft. Ook hier zijn al een flink aantal klachten over geweest, vlak na het uitkomen van de iPod Nano.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Nano krijgt beschermhoes
Sluiten