Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 9 november 2005
Leestijd: 1 minuut

iPod party, Gem museum, Den Haag

26 november a.s. viert iPod party hun eerste verjaardag in het Gem museum, met natuurlijk een iPod party! Eerst zal er zoals altijd een spannende wedstrijd zijn van zogenaamde iDJ’s die een kans krijgen hun muziekkunsten aan het publiek te laten horen. Aan het einde van dit traject zal er een winnaar gekozen worden en zullen andere DJ’s het roer overnemen. Het feest duurt van 22:00 t/m 4:00 in de nacht.

Exacte locatie: Gem museum, Stadhouderslaan 43, Den Haag.
Desscode: Vrouwen in kleur en mannen in zwart.

Uiteraard laten wij het hier niet bij. iPod Party biedt de leden van MacOSX.nl gratis een plekje op de gastenlijst zodat (net zoals de vorige keer) de bezoekers van MacOSX.nl elkaar kunnen ontmoeten. Altijd gezellig! MacOSX.nl biedt elke bezoeker weer een gratis drankje aan. Mag je niet missen dus.

Vraag hier een plekje op de gastenlijst aan – vergeet niet bij “Opmerkingen” de tekst “MacOSX.nl én je gebruikersnaam” neer te zetten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
iPod party, Gem museum, Den Haag
Sluiten