remier
remier Geruchten 18 november 2005
Leestijd: 1 minuut

Intel iBook in Januari?

Volgens Think Secret is Apple van plan in januari de eerste iBooks te voorzien van een Intel-processor en deze op de markt te brengen. Op dit moment is het echter nog wel onbekend om welke Intel processor het precies zal gaan, maar gedacht wordt dat Apple de iBook lijn zal uitbreiden met één extra model.

Ook zullen de huidige prijzen van de iBooks over de gehele lijn verlaagd worden, in sommige gevallen zelfs tot €250 om op deze manier Windows-gebruikers over de streep te trekken en de markt te laten zien dat zij kan concurreren met systemen zoals Dell, Gateway en Sony.
Aangenomen zal worden dat de iBooks voorzien zullen zijn van de “Yonah”-processor van Intel, de opvolger van de Pentium M. Onbekend is nog of het zal gaan om de single-core versie of de dual-core versie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.