Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 21 november 2005

Gratis Apple Aperture Seminar in Amsterdam

Toen Apple een maand geleden zijn nieuwste pro software onthulde, zal menig fotograaf een vreugdedansje hebben gedaan. De Professionals in de wereld van bewegende beelden werden al langer op hun wenken bediend met pakketten als Final Cut Studio en Shake. In menig geluidstudio snorde Macs al met Logic Pro, maar eindelijk kregen ook fotografen de erkenning die ze verdiende met de introductie van Aperture, een Pro tool van Apple, speciaal voor fotografen.

Aperture is nog niet te koop maar donderdag 1 december kan je toch al kennis maken met het programma. Dan organiseert Apple namelijk een gratis toegankelijk Aperture seminar in de Powerzone in Amsterdam. Maak gebruik van deze unieke kans en registreer je meteen! Wees er wel snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Op het seminar kan je ontdekken hoe Aperture werkt en wat de grote voordelen van het programma zijn, zoals de eenvoud waarmee RAW bestanden kunnen worden bewerkt en gearchiveerd of het innovatieve gebruik van bekende tools voor fotografen als de loep en de lichtbak, maar nu in een digitale omgeving. Snelheid en eenvoud is het devies bij Aperture en dat moet elke fotograaf met deadlines (en wees eerlijk, wie heeft die nou niet?) als muziek in de oren klinken! Op het seminar zullen koffie en kleine snacks geserveerd worden. Ook zal onder de aanwezigen een iPod verloot worden!

Ben jij ook benieuwd naar Aperture? Schrijf je dan hier in voor het Aperture Seminar op 1 december in Amsterdam. Meer informatie over dit evenment vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gratis Apple Aperture Seminar in Amsterdam
Sluiten