Sachin
Sachin Nieuws 26 november 2005

GeenDataLimiet.be (vervolg)

Tweakers.net schrijft dat de Belgische Internet Providers Skynet en Telenet niet onder de indruk zijn van de meer dan 40.000 handtekeningen die de website GeenDataLimiet.be verzamelde in enkele dagen tijd. Volgens de woordvoorder Jan Margot van Belgacom Skynet gaat het slechts over een fractie van het totaal aantal abonnees die ontevreden is. Hij vertelt dat de limiet niet veranderd is in de laatste 4 jaar maar dat de snelheid wel mee evolueert. Bovendien krijgen consumenten meer gratis extra’s zoals exclusieve beelden van concerten, gratis muziek, gratis games en dergelijk meer. De logica in deze verklaring is ver te zoeken vermits de verhoogde snelheid en de gratis bestanden meetellen bij het berekenen van de datalimiet. Ook Telenet is niet van plan om iets te veranderen aan hun datalimiet. De upload limiet van 1,5GB zal zeker blijven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
GeenDataLimiet.be (vervolg)
Sluiten