Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 17 oktober 2005

Steve op voorpagina TIME

Steve Jobs staat voor de tweede keer in relatief korte tijd op de voorpagina van TIME. Ook dit keer pronkt Steve Jos weer met een vers geintroduceerde iPod. Met het huidige tempo kunnen we Steve Jobs dus over 13 maanden weer op de voorpagina van TIME verwachten. Dan met een 6e generatie iPod.

De interessantse passage uit het artikel is die waarin Steve uitlegt waarom Apple het enige bedrijf is (of lijkt te zijn) dat werkelijk mooie en innovatieve producten maakt. Hij vergelijkt het met de auto-industrie waar altijd mooie, innovatieve prototypes worden getoond. Als het model dan een tijd later daadwerkelijk wordt geintroduceerd, blijkt er weinig glans van het prototype te zijn overgebleven. Steve ziet het volgende probleem:

[textquote]“What happened was, the designers came up with this really great idea. Then they take it to the engineers, and the engineers go, ‘Nah, we can’t do that. That’s impossible.’ And so it gets a lot worse. Then they take it to the manufacturing people, and they go, ‘We can’t build that!’ And it gets a lot worse.”[/textquote]
Het hele artikel is te lezen op timecanada.com.

Reageer op artikel:
Steve op voorpagina TIME
Sluiten