Sachin
Sachin Nieuws 1 september 2005
Leestijd: 1 minuut

Adobe transitie

Voor heel wat software fabrikanten staan er drukke tijden voor de deur. Hun software moet namelijk compatibel gemaakt worden met Mac OS X voor Intel processors. Dit is niet zo’n eenvoudige klus zegt Adobe CEO Bruce Chizen in een interview met CNET.

Volgens Adobe zal het maanden werk vragen om hun complexe software opnieuw te compileren en te testen. Het zal waarschijnlijk wachten zijn tot eind 2006 of begin 2007 alvorens Adobe Creative Suite uitkomt voor de x86 versie van Mac OS X. Apple heeft er rekening mee gehouden dat grote fabrikanten met complexe software niet van de ene dag op de andere dag de transitie van PowerPC naar Intel kunnen verwerken. Daarom zal Apple pas in 2007 hun professionele lijn van PowerMac’s uitrusten met Intel processoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.