Sachin
Sachin Nieuws 30 augustus 2005

Opera viert 10de verjaardag

Opera bestaat vandaag 10 jaar en om dit te vieren deelt het softwarebedrijf gratis licenties uit. Nu kan je de webbrowser gratis registeren en hierdoor de advertenties weghalen die zich bevinden in Opera. Deze aanbieding is enkel vandaag geldig.

Als je Opera niet kent is dit het goede moment om deze webbrowser te proberen. De software is beschikbaar voor Mac, Windows, Linux Intel, Linux PowerPC, Linux Sparc, FreeBSD, QNX, OS/2 en Solaris. Opera is een moderne en goede webbrowser. Voor meer informatie over Opera kan je hier terecht.

Forumdiscussie: Opera viert haar verjaardag; gratis licentiecodes
Download Opera: Download.com of Opera.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Opera viert 10de verjaardag
Sluiten