Motorola/iTunes telefoon aanstaande

41 reacties

Apple heeft uitnodigingen verstuurd waarin het enkele VIP’s journalisten uitnodigt op 7 september een “special event” bij te wonen in het Moscone Center in San Francisco.

De uitnodiging laat een spijkerbroek zien met daarbij de tekst: “1000 songs in your pocket changed everything. Here we go again”. Dat het over muziek gaat is duidelijk en het kan bijna niet anders dan dat 7 september de geschiedenis in gaat als de dag waarop de Motorola telefoon met iTunes geintroduceerd werd.

Reacties

41 reacties
 • Profielfoto
  michi_rishi

  Er is al heel vaak gesteld (door Apple en ook door Motorola en Nokia) dan er GEEN iTunes telefoon komt.

  Misschien gaat het om de flash-gebasseerde iPod mini.

 • Profielfoto
  Sad

  Er is al heel vaak gemeld (door Apple en ook door Motorola) dat er een mobiele telefoon komt die in staat is om de in iTunes gekochte liedjes af te spelen.

  Dus het zou best kunnen. Ze zouden ook kunnen bedoelen: 1000 VIDEO’s in your pocket. Of allebei….

 • Profielfoto
  Sachin

  We zien wel:) Trouwens wie staat er nu te wachten op een iTunes GSM van Motorola? Moest dat nu van Nokia zijn …

 • Profielfoto
  Rini

  laat maar komen die motorola. Heb zelf niks met neukia. Zullen best goed zijn. maar goed ontopic.

  Lijkt mij inderdaad niet verkeerd een i-phone. Als de batterij het maar goed uithoud en minimaal een gigje erin. tegenwoordig spelen de meeste telefoons al mp3s af. Dus laat maar es wat moois zien Motorola/apple. videos hoeft voor mij niet. Als ik video kijk moet het op een groot scherm, en niet op zo’n klein K*t scherm.

 • Profielfoto
  bieker

  We kijken uit naar de Applerola. Gelukkig geen Nokia, die vind ik er vaak niet uitzien.

 • Profielfoto
  McPherson

  Motorola is in de US wel effe qua merk wat groter dan hier in Europa……

  Ja ben wel erg benieuwd naar de phone….zal wel erg lelijk zijn.

 • Profielfoto
  bv

  Ik heb de hype rond een telefoon die iTunes ondersteund nooit echt begrepen. Lijkt me alleen interessant als je nog geen iPod hebt.

  Als je er wel een hebt zie ik geen reden waarom ik absoluut zo’n telefoon zou moeten hebben.

  Ik begrijp Apple ook niet helemaal. Als je geen iPod meer nodig hebt om je muziek die je kocht via de Store te beluisteren, waarom zou je er dan een kopen. Zo’n telefoon zal wel goedkoper zijn.

  Maar ome Steve zal wel weten waar hij mee bezig is zeker…

 • Profielfoto
  computer space

  Precies, wanneer ze die leus gebruiken kan het JUIST NIET over muziek gaan. Eerder iets om de kids op de weg naar zuid frankrijk zoet op de achterbank te houden.

 • Profielfoto
  PietjePuk

  Motorola zuigt zwaar, moest het een Nokia of SE zijn dan zou ik mss nog kunnen overwegen om hem ooit te kopen. Ook moet het echt wel mogelijk zijn om nummers rechtsreeks via je gsm te kopen anders zie ik het nut van zo een telefoon al helemaal net meer.

 • Profielfoto
  TurkishDelight

  Ik had ergens gelezen dat het bijna zeker is dat er een iPod Video wordt geintroduceerd…

 • Profielfoto
  mcruijff

  Ja, de iPod Video lijkt me toch echt logischer.

 • Profielfoto
  Turbanus

  De grote neukiahoop kan mij ook niet bekoren…. ben ook benieuwd naar de Motorola…;)

 • Profielfoto
  Pasco2

  Motorola bahhh… :(

 • Profielfoto
  bv

  Ik ben er bijna zeker van dat het om de Motorolaphone gaat.

  Nog geen twee weken later is er de expo in Parijs, waarvan Jobs zelf de aftrap zal geven. Als er echt nieuwe spectaculaire releases op stapel staan lijkt het mij logisch dat die op de expo worden bekendgemaakt.

  De iTunesphone is niet echt nieuws te noemen…

 • Profielfoto
  TandMac

  Het lijkt me een beetje bizar om een ipod-phone uit te brengen in samenwerking met derden. Dan zet je je eigen Koigingestuk een beetje schaakmat niet…?
  Door zoiets op de markt te gooien in combinatie met derden ga je zowiso een aandeel van je eigen iPod marktaandeel mislopen….
  We zien wel, ik lig er niet wakker van.

 • Profielfoto
  jopie huizinga

  al die herrie aan je hoofd… iRest

 • Profielfoto
  Remon

  Ik zou denken een nieuwe ipod ofzo.
  iPod shuffle met display en meer functies.
  Of de flash ipod mini’s wat heb je nu aan
  een itunes telefoon. Dan krijgt apple geen
  geld van de ipod’s meer (rot gezegd) en
  zo snel kan je niet zoeken in een telfoon.
  Dus echt handig is het niet.

 • Profielfoto
  drumstudio

  Of toch een nieuwe versie van de Newton?? Een ‘smartphone’ die native Apple is, draait op Tiger LE, als vervanging van de huidige iPod modellen. Integratie van video-iPod, PDA en telefoon? Dat zou nog eens handig zijn, alles in 1 apparaat…

 • Profielfoto
  Granny Smith

  ipv een iphone heb ik liever dat ze de ipod mini uitrusten met een gsm-chip zodat je ermee kan bellen en berichten kan mee sturen (berichten opstellen via het click-wheel zal wel lukken zekers? :innocent: )

  dus ipv een gsm+ipod functies –> ipod mini + gsm functies

  bekijk het zo: ALS er een combinatie zou bestaan en je hebt deze in je bezit… wat zou je er dan het MEEST mee doen? bellen/smssen? of muziek luisteren?

 • Profielfoto
  Merkava

  Wie zegt iPod of telefoon.

  What about een powerbook met Centrino.

 • Profielfoto
  Van Cot

  hopenlijk iets anders dan een motorola, zal toch niet veel soeps zijn.

  Geen enkele motorola GSM heeft het bij mij al langer dan 3 maand uitgehouden, zowel duur als goedkoop, en de gebruiksvriendelijkheid is ook alles behalve. Ik weet nog dat je bij een toestel 26 keer op een knopje moest drukken eerdat je in de telefoonboek zat.

 • Profielfoto
  ozzie X

  Ik vermoed ook dat het niet de itunes phone wordt (als die van motorola is gaat Apple die toch niet introduceren?) maar de video Ipod. De meeste geruchten wijzen ook in die richting trouwens (zie ook thinksecret).

  Die itunes Phone wordt wel op een ander moment samen met motorola gelanceerd.

 • Profielfoto
  vogel

  Apple staat toch voor gebruiksgemak? Waarom dan in hemelsnaam een Motorola?

 • Profielfoto
  Anoniem

  Misschien is het wel een iPod met een airport card. Kun je direct liedjes downloaden;-)

 • Profielfoto
  Zeekomkommer

  Als het een product moet zijn dat net zo’n impact als de iPod heeft, dan moet het dus een product zijn dat redelijk uniek is op de markt. En net als de iPod een gekoppeld product zijn (iTunes music store) wil het voor Apple zelf ook zo’n impact hebben.
  Een telefoon waar je liedjes op kan afspelen is in geen geval uniek, bijna elke nieuwe telefoon kan dat al. Een tablet PC bestaat ook al jaren, en dit product zal nooit een markt zo groot als die voor de iPod aanspreken.
  Zelf zou ik ook niet precies weten wat het dan precies moet zijn. Maar een multimedia gericht product zou voor de hand liggen. Een videospeler die op de TV is aan te sluiten is het enige wat ik in die context kan verzinnen. Vooral om dat zo’n soort product te combineren is met een online video store. En de iTunes music store is inmiddels al volledig geschikt gemaakt voor het verspreiden van video, dus dat zou een hint kunnen zijn.

 • Profielfoto
  datadirected

  Dit is echt heel belangrijk voor bijv. Motorola/ Nokia, onderschat niet welke voorsprong Sony door het uit de kast trekken van het Walkman ‘merk’ voor de nieuwe Sony Ericsson telefoons nu heeft genomen op de concurrentie in een bepaald, heeeeel belangrijk, segment! iPod/ iTunes kan dat waarschijnlijk als enige overtreffen.

 • Profielfoto
  PureLogic

  @koen
  hahaha ja, maar dan wel via Acquisition i.p.v. de Music Store. Dat zou pas lachen zijn!:P

 • Profielfoto
  black_eye

  iTunes op de Motorola is al lang geen nieuws meer. Ik heb het al in een topic gezet, compleet met foto´s. Dit was nog beta software. Inmiddels is de officiele versie ook al 2 weken uit. Misschien dat Apple sofware uit brengt dan ook geschikt is voor Nokia en SE phone´s. Maar eigenlijk lijkt het me dat het nieuws niet in de MP3/video hoek gezocht moet worden. Daar heb je al genoeg hele goede gadgets voor.

  Mischien een Nintendo DS of PSP concurent? :p

  Ik heb echt geen idee.

 • Profielfoto
  J-Styler

  Apple heeft indertijd een nieuwe dimensie gegeven aan draagbare muziekspelers, nu is het waarschijnlijk de beurt aan iets anders dan muziek…
  Komt er een portable videoplayer?
  Gaan ze dan toch gebruik maken van het “tablet” patent?
  Wie weet het, ik wacht lekker af tot dan :)

 • Profielfoto
  TrackZero

  Ik gok op een iPod met video speler. De reden waarom ik denk dat Jobs juist de iPod video zal presenteren is dat dit niet zomaar een “event” is. Ik bedoel het Moscone Centre afhuren met allemaal journalisten en VIP’s is geen geintje. En wat mij helemaal die kant op doet denken is het in begin augustus gewijzigde patent/omschrijving van de iPod:

  “portable and handheld digital electronic devices for recording, organizing, transmitting, manipulating, and reviewing text, data, and audio files”.

  En nu de wijziging:

  “portable and handheld digital electronic devices for recording, organizing, transmitting, manipulating, and reviewing text, data, audio, image, and video files.”

 • Profielfoto
  Jef Peeters

  verzin eens een goede naam voor een videopod

 • Profielfoto
  osxy

  AvPod ???

  Of gewoon compleet iets anders :/

 • Profielfoto
  de.Studio

  Ik denk dat drumstudio aardig in de goede richting zit. Een soort Palm Treo met Tiger. De rest is niet echt spannend. Ik denk wel dat de iPod blijft bestaan.

 • Profielfoto
  Wildmac

  Het zal me niet verbazen als de journalisten eerst een Non Disclosure Agreement moeten tekenen, omdat Steve het zelf aan het publiek wil vertellen tijdens de keynote van de Apple Expo in Parijs…… En wil Apple alle rumor sites voor zijn… Door de pers een preview te geven… En te eisen dat ze het stil houden voor 20 september a.s. Je denkt toch echt niet dat Apple in de vooravond van z’n event al nieuwe dingen publiek maakt? Apple heeft in het verleden al vaker een preview gegeven voor een selecte groep van journalisten, en vervolgens konden deze journalisten op de dag dat het product ge’released’ is, ze een review gelijk naar buiten kunnen geven. Dit is gedaan, met de eerste cd-rom speler van Apple: de PowerCD.

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  Wellicht praat ik nu weer mijn mond voorbij en wil Steve nu niet meer iedere dinsdagavond met me biljarten maar ik zeg het toch:

  7 september wordt de itunes video store geopend en video ready ipods geintroduceerd. Da’s alles. Sorry Steve.

 • Profielfoto
  jps

  een psp lookalike video ipod;-)

  maar dan zonder de games

 • Profielfoto
  AppleFlap

  ik ben heel benieuwd hier naar..

 • Profielfoto
  fraaj.nl

  ik denk dat er een apple mediacentre komt die via airport en bluetooth communiceert met telefoon en andere macs. EN dat de ipod er makkelijk aankan. Daarnaast verwacht ik dat apple dan zelf films en programma’s gaat aanbieden zodat er op langere termijn in itunes ook een moviestore komt waarmee je films kan downen en kijken op je tvtje!

  dan zou de digital life style een beetje rond zijn…. een videoipod of een iphone is ronduit achterhaalt en nutteloos.

 • Profielfoto
  ejmp69

  Het zou leuk zijn als het een Sony Ericsson telefoon wordt die Itunes ondersteund. Het design is er al T630 wit/silver.Nu nog de inhoud!

 • Profielfoto
  ln.XSOcam

  gijsraggers:
  7 september wordt de itunes video store geopend en video ready ipods geintroduceerd. Da’s alles. Sorry Steve.
  ——

  Inderdaad gijsraggers, De iPod Photo speelt nu al bewegend beeld, en iTunes nu al video. Het eerst introduceren van H.264 xijn mooier voorbereidingen op de iPod video … de video-stap lijkt met overzien.

  Maar eh gijsraggers, ik speel op woensdagavond biljart met Steve, maar hij vertelde me gisteravond dat je er bal van kan….

 • Profielfoto
  iKink

  Jammer….geen mooie foon om te zien
  Valt me dan weer tegen
  Zou SE een veel logische keuze hebben gevonden