Blaas nieuw leven in een Titanium PowerBook

10 reacties

Voor de prijs van $499,95 kunnen Amerikanen terecht bij Sonnet om hun Titanium PowerBook te voorzien van een 1,2GHz processor upgrade. Hiervoor moet het toestel verstuurd worden naar Sonnet zelf. Met deze upgrade kunnen de prestaties flink verhoogt worden maar de andere componenten zoals de grafische kaart blijven natuurlijk “verouderd”. Het is alleszins een goedkopere oplossing dan een nieuwe Mac kopen en een ideale aanbieding voor Mac gebruikers die houden van hun Titanium PowerBook.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  DEform

  Toch wel beetje veel geld, niet?
  Wat voor processoren zitten er in die tit pb’s?

 • Profielfoto
  jan_pb

  ik heb een t1 400mhz zou wel een stap zijn
  maar zoals op de site kan lezen… kan het alleen als je een Titanium PowerBook® G4 (“TiBook”). 550 or 667 mhz heb

 • Profielfoto
  Esquare

  Inclusief btw en verzendkosten kom je een aardig eind in de buurt van de prijs van een nieuwe iBook. Lijkt me een vrij slechte investering.

 • Profielfoto
  Meneer Guggenheimer

  Of een tweedehands Ti 1GHz met superdrive…

 • Profielfoto
  DonJoe

  Ze verkopen je oude proc gewoon weer door, dus je bent én veel geld kwijt, en je proc, dus nog meer geld kwijt. Wel erg duur voor een 1.2 GHz pric :sealed:

 • Profielfoto
  MedahOSX

  Ja maar als ik veel mensen hoor met een TiBook, zijn die er wel erg gek op, en die willen em nog een nieuw leven inblazen. Prijs had echter wat minder gemogen..

 • Profielfoto
  aaike

  Als je een 1 Ghz TiBook hebt is de upgrade niet echt spectaculair te noemen…

 • Profielfoto
  Yakke

  @Meneer Guggenheimer: een TiBook met 1 Ghz en superdrive zal je niet gemakkelijk onder de 1000 € vinden, en dat is toch nog een heel stuk meer dan de prijs van deze upgrade.

  @aaike: het is dan ook enkel voor de 550 of 667 Mhz versie, en niet voor de 1 Ghz.

  Ik heb zelf een 667 Mhz TiBook, maar ga deze gewoon zo verder gebruiken. En als ik hem ooit te verouderd vind, kijk ik wel uit naar een andere 2de hands. Voor mij hoeft het niet noodzakelijk een titanium te zijn, ik vind de aluminium modellen ook mooi genoeg.

 • Profielfoto
  paraglider

  mmm, ik heb een TiBook en ben er nog steeds bijzonder blij mee…. een upgrade is best interessant, alleen voor ons niet mogelijk. Deze service is alleen beschikbaar binnen de Verenigde Staten…. helaas.

 • Profielfoto
  Granny Smith

  ik snap niet waarom je zou upgraden…

  een nieuwe mac/PB kost in vergelijking toch minder… want dan heb je ook een betere grafische kaart, groter hardeschijf, meer en sneller ram, (verlicht toetsenbord ;)), airport extreme, bluetooth,…

  ik vind upgraden maar verspilling… verkoop ik liever mijn mac… leg dan wat bij en ik heb een nieuwe

  ps: ik heb geen titanium hoor… PB 1,33ghz (16maand oud… dus nog vrij nieuw)