svreeburg
svreeburg Nieuws 11 juli 2005

LaCie Mini

Na de Minimate van Micronet komt “harddisk-boer” LaCie nu ook met een externe drive voor de MacMini. De disk past precies onder de kleinste Mac. Net als de Minimate prijkt er een groot logo op de voorkant van de disk. Niet heel stijlvol, maar de disk is wel helemaal in balans met de MacMini. Je kan de extra oplag aansluiten via Firewire of USB.

De Firewire modellen zijn al te bestellen via de Apple store in de US. Hier moeten we helaas nog even wachten. In september verscheept LaCie z’n minidisk naar Europa. Het design past niet alleen perfect bij de Mini, het maakt ook de gewenste koeling mogelijk. Door de opstaande hoeken is er de nodige ventilering. De reeks modellen variëren van 80 GB tot 250 GB en draaien allemaal 7200 rondjes per minuut. De prijzen zijn best vors. De goedkoopste versie van 80GB is 119 dollar 95, de 160 GB gaat voor 149 dollar 95 de deur uit en voor de grootste disc van 250 GB betaal je de hoofdprijs. Deze kost 199,95 dollar. Volgens LaCie is de disk wel Ultra Quiet!

Reageer op artikel:
LaCie Mini
Sluiten