Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 5 juli 2005

iTunes: bijna half miljard nummers verkocht

Apple is gestart met een countdown naar 500 miljoen verkochte nummers. 10 mei 2005 had iTunes 400 miljoen nummers verkocht en nu hebben ze er nog ongeveer 20 miljoen te gaan om de countdown te halen. Een grote mijlpaal. Vanaf nu zal de koper van elk 100.000e nummer een iPod mini en iTunes Gift Certificaat van 50 nummers winnen. De persoon die het 500 miljoenste nummer koopt heeft iets meer geluk, die wint namelijk 10 iPods naar keuze, een iTunes iTunes Gift Certificaat voor 10.000 nummers en een exclusieve trip voor 4 personen om naar de Coldplay world tour te gaan.

Apple.com (countdown te volgen)
iTunes
Open de iTunes Music Store

Reageer op artikel:
iTunes: bijna half miljard nummers verkocht
Sluiten