Sachin
Sachin Nieuws 7 juli 2005

Firefox voor Intel Macs beschikbaar

Het is nog vroeg, maar software-ontwikkelaars zijn gelukkig al bezig met het maken van x86-versies van hun programma’s. Een van de eerste applicaties die beschikbaar is voor Intel Macs, is Firefox. Alhoewel er nog heel wat patches en bugfixes aangekondigd zijn, is het toch al mogelijk om de webbrowser te draaien. In enkele dagen tijd hebben meer dan 500 mensen de x86-versie van Firefox gedownload. Dit is opmerkelijk, omdat er nog maar weinig Intel Macs beschikbaar zijn – en dan enkel nog maar voor software-ontwikkelaars. Je kunt meer over de ontwikkelingen van Firefox lezen op deze website. Hopelijk blijven ontwikkelaars in de komende jaren zowel PPC- als x86-versies van hun software bouwen.

Reageer op artikel:
Firefox voor Intel Macs beschikbaar
Sluiten