Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 17 juli 2005

500.000.000 nummers gedownload via iTunes Music Store

Een verassing is het niet want de teller heeft al meer dan een week op de voorpagina van apple.com gestaan, maar zojuist is het half miljardste nummer in de iTunes Music Store gedownload. Het is nog niet bekend gemaakt wie de gelukkige downloader is. Hij of zij wint in ieder geval 10 iPods naar keuze (dat kan dus oplopen tot 600 GB), 10.000 liedjes naar keuze uit de music store om die 10 iPods mee te vullen, 10 keer 50 liedjes naar keuze om weg te geven en tot slot een reis naar een Coldplay concert.

Update: Inmiddels is bekend gemaakt wie de gelukkige winnaar is: Amy Greer uit Lafayette, Indiana (V.S.). Door Mississippi Girl van Faith Hill te downloaden won ze de overvloed aan iPods en muziek.

Reageer op artikel:
500.000.000 nummers gedownload via iTunes Music Store
Sluiten